Jensens Bøfhus

Gavekort på saftige bøffer

Når man først har sagt Jensens må man også sige Bøfhus! Den let genkendelige okse på skiltet giver dig besked om at der er en god, saftig bøf inden for kort rækkevidde, stride strømme af kartofler, en uudtømmelig kilde af sovser samt en softice maskine der tilsyneladende ingen limit har. Så ved man, at man er havnet hos Jensens Bøfhus, og at man ikke kommer til at gå sulten fra bordet!

2 Oplevelser

Jensens restauranter i Danmark

Ligegyldigt hvor i landet du bor, finder du en Jensens Bøfhus nær dig. Den populære kæde findes i 22 forskellige byer spredt ud i Jylland, Fyn og Sjælland, så der er aldrig langt til en mør bøf eller en gang saftige spareribs.


Menukortet

Hvad end du skal have en hurtig og lækker frokost eller leder efter en 3-retters middag til en hyggelig aften med familien, så finder du det på menukortet hos Jensens. Det er naturligvis de møre bøffer, der er omdrejningspunktet på menuen. Bøfferne fås i flere forskellige udskæringer, så der er noget for enhver smag. Foruden bøffer er der et udvalg af andre populære retter som Jensens spareribs, laks, svinemørbrad og en række forskellige burgere.

Til forret er der klassikere som rejecocktail, nachos og koldrøget laks og ikke mindst den populære Jensens originale favoritkurv. Dessertkortet står også i klassikernes tegn med bananasplit, cheesecake, belgisk chokoladekage og ikke mindst softice med toppings.

Hos Jensens Bøfhus går du aldrig sulten fra bordet. Til retterne serveres der nemlig sovs og kartofler ad libitum. Kan du ikke få nok af spareribs, salatbaren eller softice, kan disse ting bestilles som ’all you can eat’.