Jagten på nordlyset
Find og oplev det dansende nordlys

Forestil dig at sidde på en træslæde klædt med bløde og varme rensdyrskind, mens du nyder turen over sneen. En guide styrer slæden og 10-14 hunde trækker dig gennem det laplandske vinterlandskab. Vi gør holdt halvvejs, for at lave bål, brygge kaffe og få lidt varmt at drikke. Vi er på jagt efter det dansende nordlys, og vores hunde tager os langt væk fra civilisationen og alle forstyrrende lyskilder, så vi får de bedste forudsætninger for at se nordlys - hvis vejret er med os.

 

På turen er vi alle med til at klargøre hundene. Vi er fælles om at sætte seler på hundene og spænde dem for slæden. Du kommer til at lære hele teamet at kende allerede inden vi tager afsted.

 

Turen er ca. 15-20km lang, alt afhængig af vejret og sneforhold. Når vi kommer tilbage til kennelen hjælpes vi ad med at tage selerne af hundene og slippe dem fri i hundegården.

I alt 1 fantastisk partner

Wild Lapland

Lycksele
ca. 2,5 time
Turen er ca. 15-20km lang, alt afhængig af vejret og sneforholdVinterstøvler og varm heldragt lånes af ubyderen
2 personer - der vil prøve at køre hundeslæde og se nordlyset
Transport til og fra kennelen samt hue og handsker er ikke inkluderet i prisen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3439

149,00
Jagten på nordlyset
1.548,- 1.935,-
kr.149
1.548,-