2 dage på indlandsisen
Eventyr for 6 personer på den grønlandske indlandsis

Gå i Fridtjof Nansen og andre polarforskeres fodspor og oplev 2 dage på Indlandsisen. Sammen med en erfaren guide, går du ud på Indlandsisen og møder eventyret, i en helt anden verden.

Vi vandrer henover den Grønlandske iskappe mens midnatssolen skinner fra en skyfri himmel og reflekteres af isen og krystalblå is søer. Vi beundrer det eventyrlige landskab med bjerge, dale, søer og floder - alt i hvidt og blåt. Når solen står lavest på himlen kryber du ind i dit hyggelige kuppeltelt og får en velfortjent lur efter en fantastisk dag.

Vi oplever det ekstreme miljø på Indlandsisen, der på dette sted er relativ flad og fuldstændig stabil. Udstyret vi har til rådighed er beregnet til at klare de værste betingelser, men heldigvis er vejret normalt stabilt på denne årstid. Turen er derfor en 2-dages ukompliceret ’ekspedition’ ind på Indlandsisen med overnatning i Camp Ice Cap.

I alt 1 fantastisk partner

World of Greenland

Kangerlussuaq
2 dage
Inkluderet i prisen:- Transport fra Kangerlussuaq til Indlandsisen og retur.- Alt udstyr til overnatning og færden på is inkl. telt, sovepose, lagenpose, liggeunderlag, steigeisen, vandrestave etc.- Fuld forplejning mad og drikkevarer- Erfaren guide og sikkerhedsudstyrDagsprogram:Dag 1Vi mødes ved Polar Lodge i Kangerlussuaq omkring middagstid og gennemgår udstyret med guiden og forbereder denne spændende tur. Herefter kører vi med en af vore specialbyggede køretøjer til Punkt 660 ca. 40 km væk mod øst. Dette er udgangspunktet for vores Indlandsis-ekspedition. Vi tager rygsækken på og begiver os ned ad morænen og ud på Indlandsisen. Hvis det er glat tager vi steigeisen på og bruger vore vandrestave.Herefter går vi på isen mod øst og oplever denne forunderlige verden af ældgammel komprimeret sne – helt eventyrligt. Efter et par timer når vi lejrområdet og går i gang med at etablere det sammen med guiden. Guiden sørger også for et toilet-telt med de fornødne faciliteter. Herefter er det tid til te, kaffe og lidt sødt. Er vejret til det, skal vi ud på en lille aftentur og nyde eventyret som udspiller sig omkring os. Husk kameraet, da lyset i midnatssolen er fantastisk!Sen aften laver vi vores Travel Lunch, som er overraskende god frysetørret mad hvor der bare skal tilsættes kogende vand. Efter grønlandsk tradition sidder vi og hygger sammen i fællesteltet og fortæller anekdoter mens vi indtager det fortjente måltid. Herefter går vi hver til sit og kryber i de varme soveposer på et komfortabelt liggeunderlag.Dag 2Vi vågner op til en ny spændende dag på isen. Vi spiser morgenmad i fællesteltet og herefter er det tid til at gå på opdagelse i is-landskabet. Vi vandrer mod Russell gletsjeren og har mulighed for at se de mange smeltevands-vandløb der dannes på Indlandsisen om sommeren. Vi får mulighed for (på sikker afstand) at få et indtryk af hvor sprækkerne i gletsjeren dannes. Vi medbringer steigeisen og vandrestave, men vi går ikke i reb, da vi bliver på sikkert terræn hele tiden. Frokosten nyder vi på vores tur eller tilbage i lejren, afhængig af vejret. Om eftermiddagen pakker vi sammen og vandrer tilbage mod fjeldet. Vi hentes af vores køretøj og er atter tilbage i Kangerlussuaq tidlig aften.
Gavekortet er gældende for 6 personer
Hvad du skal medbringe: Vandrestøvler; du skal bruge steigeisen, så det er ikke nok med sko Min. 40 liters rygsæk (kan lejes) Vandflaske Solcreme og solbriller Vind- og vandtæt jakke og bukser Varmt undertøj Hue og vanterOBS: Transport til Kangerlussuaq er ikke inkluderet i prisenSværhedsgrad: 3 af 5Sæson: maj - september

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2722

149,00
2 dage på indlandsisen
13.500,-
kr.149
13.500,-