Icebreaker
Få is i maven med en lækker kaffepause med flødeskum på toppen.
Icebreaker

Lækker, kølig forfriskning hos Baresso Coffee. Få is i maven med en lækker kaffepause med flødeskum på toppen.

Nyd en kølig forfriskning med én, du holder af. Hos Baresso Coffee findes et stort udvalg af lækre kolde Iceblend, som I kan vælge frit imellem.

Med gavekortet kan I vælge frit mellem alle varianter i kategorierne ’Den Originale’, ’Den Ultimative’, ’Gelatte’ og ’SmooTea’. Der er noget for enhver smag - også til den der ikke drikker kaffe.

Den Originale er den oprindelige Iceblend brygget på klassisk filterkaffe og blendet med isterninger, tilsat chokolade, vanilje eller et skud espresso. Den Ultimative fås som Guld Mint; mørk chokolade med mintsmag eller med Orange Knas, der er sød mælkechokolade med mild appelsinsmag og knas. Gelatte er den søde kombination af italiensk is og frisk, dansk mælk, mens SmooTea er brygget på Baressos egen te og blendet med frugtpuré. Alle Iceblend er selvfølgelig toppet op med flødeskum og krymmel.

Når I har bestilt jeres foretrukne Iceblend, er det bare at finde et hyggeligt bord ved vinduet eller i sofaen – eller at tage jeres kølige forfriskninger ’to go’ og nyde dem i solskinnet.

logo baresso

Den tid det tager at nyde en lækker kold Iceblend
2 x Iceblend fra Baresso CoffeeVælg frit mellem alle varianter i kategorierne ’Den Originale’, ’Den Ultimative’, ’Gelatte’ og ’SmooTea’
Gældende for 2 personer
Gælder ikke hos Baressos kaffebarer i Kvickly, Københavns Lufthavn, Lalandia, Plantorama, hos DFDS, Mols-Linien og på Færøerne Husk at medbringe gavekortet til oplevelsen, da det gælder som betaling

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2704

149,00
Midlertidig udgået produkt