HVORFOR VÆLGE GO DREAM/OPLEVELSESGAVER.DK

Giv en gave med hjertet

Vi tror på, at livet skal opleves – ikke fyldes med ligegyldige ting. Oplevelser giver gode stunder og skaber glade minder for livet.

Vi har gjort det til vores mission at hjælpe folk med at udleve deres drømme. Her på siden kan du finde Danmarks største udvalg af oplevelser. Men ud over det store udvalg, så er der andre fordele ved at handle hos os …

 

Prisen er den samme

Det er ikke dyrere at købe hos os. Uanset om du køber oplevelsen direkte hos vores samarbejdspartner eller hos os, er prisen den samme. Til gengæld kan vores gavekort byttes til andre oplevelser, helt gratis, i gyldighedsperioden.

 

2 års gyldighed

Et gavekort fra GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen.

 

E-gavekort på kun 5 minutter

Har du travlt, kan du vælge at få tilsendt gavekortet på mail i form af en flot PDF, der både indeholder billede og beskrivelse af oplevelsen foruden e-gavekortet. Mailen sendes automatisk til dig umiddelbart efter dit køb, og du skal blot printe e-gavekortet i mailen.

 

Gratis ombytning

Inden for gavekortet gyldighedsperiode på 2 år kan gavekortet byttes til en af vores mange andre oplevelser - helt uden ombytningsgebyrer.

 

E-mærke godkendt

Din sikkerhed for at vores webshop lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav.

 

Din garanti for en god oplevelse

Vores ambition er at være et kvalitetsstempel for en god oplevelse. Vi vælger derfor vores samarbejdspartnere med omhu og tager altid eventuelle klager alvorligt.

 

Levering i flot gaveæske

Hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk kan du vælge at få dit gavekort pakket pænt ind i flot gaveæske og få det sendt med posten. Bestiller du før kl. 15 på en hverdag, sender vi det samme dag, se mere under vores Spilleregler. Du er naturligvis også velkommen til selv at hente pakken på vores kontor på Østerbro.