Hotel Troense

Tåsinge, DK

Afslapning og ro i fantastiske omgivelser. Skipperbyen Troense på Tåsinge er den rene idyl. Til den ene side har du Svendborgsund, til den anden side hyggelige stræder med små bindingsværkshuse - og midt i det hele og med den mest pragtfulde udsigt over sundet, ligger Hotel Troense. Hotel Troense har udsigt over Troense Havn og Svendborg Sund. Her er der rig mulighed for at nyde en varieret à la carte-menu i den hyggelige restaurant med en udsigt man ikke kan takke nej til. Om sommeren kan gæsterne nyde maden ude på terrassen. Hotel Troenses værelser ligger i 3 charmerende bygninger med udsigt over enten sundet eller haven. De har alle bad og toilet, tv, fri adgang til trådløst internet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, kogekedel samt opholdsområde. Nogle af værelserne har egen terrasse.

Med et ophold på Tåsinge på Hotel Troense er det rig mulighed for at se og opleve de mange seværdigheder, der at finde på Sydfyn og i det Sydfynske øhav. Mindre end 20 minutter fra hotellet ligger blandt andet slottene Valdemar Slot og Egeskov Slot. Vil man opleve hyggeligt byliv, caféer og lidt shopping, ligger Svendborg blot 6 km væk. Et ophold hos Hotel Troense kan derfor byde på alt fra naturoplevelser og afslapning til kultur og shopping. Tåsinge er et perfekt sted for en romantisk weekend for 2.

  • Strandgade 5-7,
    5700 Tåsinge
  • 6222 5412

Kro- og hotelophold for 2 personer

Bruger I gavekortet på hotelophold hos Hotel Troense, får I en overnatning i et dobbeltværelse. Der vil desuden også være morgenmad inkluderet i opholdet og en flaske vin på værelset.

Kro- og hotelophold med middag for 2

Med gavekortet på hotelophold med middag hos Hotel Troense får I en overnatning i et dobeltværelse og en middag efter kokkens valg. Der vil desuden også være morgenmad inkluderet i opholdet.

Kro, middag & vin

Gavekortet inkluderer på Hotel Troense 1 overnatning i standard dobbeltværelse. En 2-retters middag efter kokkens valg serveret med en flaske vin til deling. Næste morgen vil der blive serveret morgenmad.