Hotel Thinggaard

Hurup

Hotel Thinggaard ligger i det naturskønne Hurup Thy, blot 30 km. fra havnebyen Thisted. Med en placering tæt ved Nationalpark Thy har I nem adgang til noget af Danmarks flotteste natur, og samtidigt et behageligt værelse at slappe af i. Hotellet råder over 32 nydeligt indrettede værelser, der alle har gratis Wi-Fi. Eget bad og kabel-tv. Under jeres ophold kan I nyde en lækker morgenmadsbuffet med hjemmebagte godter, samt en 3 retters gourmetmiddag i hotellets stemningsfyldte restaurant. Herved er det muligt at kombinere afslapning med luksus og ikke mindst gode oplevelser, som området byder på. 
Hvis man er en wellness entusiast er det også muligt at booke et spaophold på hotellet, med entrebilletter til det nærliggende Sydthy Kurbad.

Ud over Nationalpark Thy kan I opleve Thys andre seværdigheder, lige fra museer til hyggelig shopping i gågaden Hurup Thy. I kan også besøge den berømte Thylejr, kæmpe vindmøller i Østerild eller nyde surferne ved Cold Hawaii i Klitmøller hvis vejret er til det. 

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro- og hotelophold med middag

Wellness ophold

Miniferie for 2