Hotel Njord

Hahnenklee, DE

Hotel Njord er et hyggeligt hotel i Hahnenklee i det naturskønne Harzen. Det er et skønt sted at overnatte, hvis man vil opleve de mange fantastiske ting der er at se og opleve i området. Harzen byder på unikke oplevelser i naturen, som mountainbike, vandreture eller ski om vinteren. På hotellet er der restaurant, hvor der serveres morgenmad og gourmetmad om aftenen. Efter en lang og spændende dag ude i naturen eller i nogle af Harzens mange smukke byer, kan man benytte sig af Hotel Njords wellness-område, slappe af i pejsestuen eller nyde lidt at drikke i vodkabaren, en bar med mere en 50 slags vodka fra 22 lande.
Desuden byder hotellet også på et bibliotek med udsigt over den nærliggende sø, samt et legerum, hvis man skulle medbringe børn.
Med et ophold på Hotel Njord kan man opleve alt det bedste Harzen har at byde på.
  • Parkstrasse 2,
    38644 Hahnenklee
  • +49 53255289370

Wellness ophold

Weekendophold med rutschebanetur

Mountainbike weekend

Få en fantastisk mountainbike oplevelse med dette gavekort. Gavekortet inkluderer 2 overnatninger i dobbeltværelse hos Hotel Njord med morgenbuffet. Ved ankomst vil der være kaffe og kage og om aftenen vil der blive serveret middag. Desuden indgår en kropsmassage, en drink i Vodkabaren samt fri adgang til wellness-området. Der vil være opbevaringsrum og rengøringsstation til cykler og blive uddelt madpakke og vand til cykelturen.