Hotel Menstrup Kro

Næstved

På Menstrup Kro holdes traditionerne i hævd og restauranten støtter værdierne fra "De gode gamle dage", hvor de gamle tilberedningsmetoder kombineres med tidens tand. Værelserne er simpelt indrettet med eget toilet og bad. Dyk en tur i poolen, oplev Menstrup Revyen eller snup en kop kaffe, som serveres af det altid smilende og servicemindede personale.

Hotel Menstrup Kro er et historisk sted der har fungeret som kro i mere end to århundreder, men er blevet udbygget og restaureret ad flere omgange, så alle værelser og er hyggelige og moderne. På roen sættes der stor ære i at det veluddannede personale giver de besøgende den bedst mulige service, så man er sikker på et uforglemmeligt ophold.

Menstrup Kro er et hotel med masser af hygge og festlig stemning, hvor man foruden en dejlig weekend eller romantisk miniferie også kan holde fester for store selskaber eller konferencer. I nærheden af kroen er der mange oplevelser som eksempelvis Gavnø Slot, Bonbon Land og Enø strand ved den hyggelige by Karrebæksminde.

GO DREAM tilbyder en lang række gavekort der kan anvendes hos Menstrup Kro. Så leder man efter et skønt kroophold til sig selv og kæresten eller ønsker man at give en uforglemmelig gave til nogen man holder af, så er et ophold hos Hotel Menstrup Kro oplagt.

  • Menstrup Bygade 29,
    4700 Næstved
  • 5544 3003

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro- og hotelophold med middag

Miniferie for 2

Bed & Breakfast

Kro, middag & vin