Hotel Limfjorden

Thisted

Hotel Limfjorden i Thisted er det perfekte sted for et afslappende hotelophold, hvor man kan komme helt ned i gear og stresse af. Hotellet ligger i et roligt område i udkanten af Thisted by, men kun få minutters kørsel fra centrum. Fra en stor del af værelserne får man den fantastiske udsigt over Limfjorden mod Mors. Et ophold på hotellet kan give mange gode og spændende oplevelser, både i naturen eller i form af kulturelle aktiviteter i nærområdet. Tag eksempelvis til den smukke Nationalpark Thy og oplev et af de fineste naturområder i Danmark. Hvis vejret ikke egner sig til udendørsaktiviteter, kan man tage en dukkert i hotellets swimmingpool eller få varmen i saunaen. 

Værelserne på Hotel Limfjorden er lyse og hyggeligt indrettede. Alle værelser er med eget bad og toilet samt fjernsyn med satellit-kanaler og gratis Wi-Fi. Hotellet har desuden en smuk parklignende have, der ligger lige ud til Limfjorden. I hotellets restaurant kan man få serveret en række lækre klassiske retter. 
Der er rigeligt at tage sig til under et ophold på Hotel Limfjorden. Foruden den smukke natur og Thisted by kan man besøge Thisted Bryghus, Museumcenter Hanstholm, Jesperhus Blomsterpark eller Fårup Sommerland.
  • Simons Bakke 39,
    7700 Thisted
  • 9792 4011

Kro, middag & vin

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro- og hotelophold med middag

Miniferie for 2

Bed & Breakfast