Hotel Jutlandia

Frederikshavn

Hotel Jutlandia er perfekt hvis man leder efter et hotel der ligger i byen men også gerne vil kunne nyde lidt havudsigt. Hotellet ligger nemlig med udsigt til Frederikshavn Havn, hvor færgerne mod Oslo, Götebog og Læsø stævner ud fra. Hotellet anses som byens vartegn, da det så mægtigt stort står og spejder ud over vandet. Alle værelser er moderne indrettet med fladskærms-TV, minibar, gratis Wi-Fi og kaffe/the faciliteter. Nogle af værelserne har ydermere opholdsområde eller balkon med udsigt over havnen. 

Hotellets restaurant ligger på 6 etage, og der er panoramaudsigt over havnen så man kan få det hele med imens man nyder et lækkert måltid. Man kan også få sig en drink i den afslappede bar John Bull, som byder på hjemlig atmosfære og diverse ting til ganen. 
Desuden har hotellet fitnesscenter og gode parkeringsmuligheder, så her er let at komme til med bil. Hotellet tilbyder desuden også cykeludlejning. Inden for en halv time, kan spidsen af Danmark, Grenen, nås og sommerbyen Skagen kan ligeledes opleves.
  • Havnepladsen 1,
    9900 Frederikshavn
  • 98424200