Hotel HøjbySø

Højby

Smukt placeret midt i Odsherred lige ned til Højby Sø, ligger Hotel HøjbySø. Det moderne indrettede hotel råder over 30 værelser med eget bad og toilet. Hotellet bilbyder 3 slags værelser – comfortværelser, standardværelser og familieværelser, alle med TV og gratis WiFi.

Hotellet ligger midt i noget af Danmarks smukkeste natur, Geopark Odsherred. Området er den første UNESCO- beskyttede geopark i Danmark. Hvis man tager et ophold på Hotel HøjbySø er det derfor oplagt med vandreture i de smukke omgivelser. Desuden ligger hotellet tæt ved Højbys middelalderkirke fra 1150, der er fint udsmykket med kalkmalerier, og man kan tage ud og se noget af den spændende kunst lokalområdet byder på. Er man til friluftsaktiviteter er der golfbane nær Højby og det er muligt at fiske i Højby sø.

Hotellet er et oplagt sted at tage et romantisk weekendophold, en afslappende miniferie eller blot nyde en lækker middag i hotellets restaurant. Hotel HøjbySø's placering gør det let at komme til fra det meste af landet, med kun 1 time til København og 2 timer fra Århus.

  • Ellingebjergvej 1,
    4573 Højby
  • 7020 1133