Hotel Dania

Silkeborg

Hotel Dania ligger centralt i Silkeborg, og blev grundlagt i 1848 og har i dag til huse i en af byens første og mest markante bygninger i Silkeborg. Hotellet ligger 5 minutters gang fra Silkeborg Kunstmuseum og 10 minutters kørsel fra Silkeborg Golfklub. Gennem tiden er det blevet renoveret og udvidet flere gange, men altid med respekt for den oprindelige charme, atmosfære og historie. I dag har Hotel Dania i 47 dejlige værelser - alle med eget toilet, bad, fjernsyn og trådløst internet. Samtlige af værelserne har udsigt over Silkeborg Torv, Lysbro Skov eller Silkeborg Langsø.

 
Et ophold på dette smukke og historiske hotel giver rig mulighed for at opleve den hyggelige by og den skønne omkringliggende natur med grønne bakker og smukke søer. Her kan man sejle med det gamle dampskib Hjejlen til Himmelbjerget eller nyde nogle af de mange kulturelle oplevelser i byen som kunstmuseerne eller se Tollundmanden på Silkeborg Museum. En perfekt destination for både par og familier.

Hotel Dania har også sit eget gourmet-brasserie, Brasserie Underhuset, som er kendt for sin madkunst og har fået mange gastronomiske anerkendelser. Restauranten er medlem og Ridder af ”Chaine de Rotisseurs”, som er en international sammenslutning af gastronomer. 

Hotel Dania kan med sin unikke beliggenhed, charmende værelser og fremragende restaurant danne ramme for særdeles mindeværdige ophold i den historiske by.  

Charmerende ophold

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med middag

Læs mere