Hotel Dania

Silkeborg

Hotel Dania i Silkeborg er en historisk vigtig og blandt de mest markante bygninger i byen. Hotellet er grundlagt i 1848 og er blandt de første bygninger i Silkeborg. Hotellet ligger 5 minutters gang fra Silkeborg Kunstmuseum og 10 minutters kørsel fra Silkeborg Golfklub. Gennem tiden er det blevet renoveret og udvidet flere gange, men altid med respekt for den oprindelige charme, atmosfære og historik. I dag har Hotel Dania i 47 dejlige værelser, alle med eget toilet, bad, fjernsyn og trådløst internet. Samtlige af værelserne har udsigt over Silkeborg Torv, Lysbro Skov eller Silkeborg Langsø. 
Et ophold på dette smukke og historiske hotel giver rig mulighed for at opleve den hyggelige by og den skønne omkringliggende natur med grønne bakker og smukke søer. Her kan man sejle med det gamle dampskib Hjejlen til Himmelbjerget eller nyde nogle af de mange kulturelle oplevelser i byen som kunstmuseerne eller se Tollundmanden.

Hotel Dania har også sit eget gourmet-brasserie, Brasserie Underhuset, som er kendt for sin madkunst og har fået mange gastronomiske anerkendelser. Restauranten er medlem og Ridder af ”Chaine de Rotisseurs”, som er en international sammenslutning af gastronomer.
  • Torvet 5 ,
    8600 Silkeborg
  • 8682 0111

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro- og hotelophold med middag