Hotel Chocolat for 2 Deluxe
Selvforkælelse på højeste niveau

Om Hotel Chocolat for 2 Deluxe

Forkæl dig selv og en heldig ledsager med en luksus chokoladeoplevelse hos Hotel Chocolat! Når det kommer til de søde sager, er der ikke mange af os der kan modstå de chokoladebaserede fristelser. Hotel Chocolat har siden 1993 udviklet og perfektioneret kunsten af at lave chokolade i alle slags former, både fast og flydende. Kreativitet og innovation ligger til grund for Hotel Chocolats chokolade kreationer, der sætter nye standarder inden for chokolade gastronomi.

 

Med dette gavekort får du historien om chokolade og Hotel Chocolat fortalt imens du nyder serveringer af flere forskellige chokolader – en dag i selvforkælelsens tegn!

Du får også en Goodie bag med lækkerier fra Hotel Chocolat samt et gavekort til Hotel Chocolat med en værdi af 200,- kr. Så skulle der gerne være nok til at stille enhver chokoladetrang!

godt at vide

Varighed:
Så længer det tager jer at nyde lækker chokolade
Inklusive:
Historien om chokolade (”Fun Facts”) & Hotel Chocolat, Servering af 2 x 1 varm Hotel Chocolat eller kaffe efter eget valg, Smagsoplevelse: Servering af 2 x 6 forskellige chokolader, 1 x Hotel Chocolat Goodie bag, 1 x HC gavekort værdi 200 DKK
Gyldig for:
For 2 personer
Vigtig info:
Det er ikke nødvendigt at reservere bord.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
550,-
kr.149
Hotel Chocolat for 2 Deluxe
550,-
Mere information
Køb denne oplevelse, som et gavekort til nogen du holder af. Du vælger leveringsform, så booker de selv oplevelsen.

ELLER

Hotel Chocolat for 2 Deluxe
550,-
Mere information
Køb denne oplevelse til dig selv, så du kan bruge den når du har tid. Du modtager dit bevis på mail, som skal medbringes til oplevelsen.