Hotel Amerika

Hobro, DK

Hotel Amerika ligger tæt på Hobro, men midt i Østerskovens natur. Fra hotellet kan du gå på opdagelse ad grusbelagte stier til Hobro Havn og Mariager Fjord. Hotellet er et moderne 4-stjernet hotel, som er klassisk, stilfuldt og personligt to lejligheder er unikt indrettede. Spisekortet i hotellets a la carte restaurant er varieret og af høj kvalitet, ligesom der aldrig gås på kompromis med servicen over for hotellets gæster. Restauranten serverer både frokost og aften og tilbyder om eftermiddagen kaffe med hjemmebagt kage. Der er gratis parkering og internet på hele hotellet. Med busstop og togstation inden for kort afstand er det let at komme dertil.

Hos Hotel Amerika stræbes der efter at gøre dit besøg til en oplevelse i særklasse – hver gang – uanset om det gælder konferencer, weekendophold, fest eller blot en enkelt overnatning.

Hotel Amerika har eksisteret siden 2003, men selve bygningen stammer tilbage fra 1937, hvor det gennem tiden blandt andet er blevet anvendt som feriebolig for blinde. Så selvom hotellet er nyt, kan man stadig fornemme de historiske rammer der var skabt til afslapning og gode oplevelser.

Under sit besøg er der nok at give sig til. Hotellet ligger få hundrede meter fra badestrand og fiskemuligheder ligesom der er golfbaner 4 km væk. 

  • Amerikavej 48,
    9500 Hobro
  • 9854 4200

Miniferie for 2