Holistisk stressbehandling

Fjerner stress i både tanker og krop

Holistisk stressbehandling

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 599,-
kr.149
Holistisk stressbehandling
Total: 599,- Total:
Payment icons
Holistisk stressbehandling

Holistisk stressbehandling er en unik behandlingsform, som er udviklet på baggrund af flere teknikker. Det er en behandling, hvor hele kroppen og sindet behandles gennem en kombination af forskellige metoder for kropsterapi og ”omkodning” af stressreaktioner.
Holistisk kropsafspænding er en støttemetode til at genoprette din krops balance, og samtidig er en meget behagelig og nænsom behandling, som egner sig perfekt til stressede mennesker.
Du vil hurtigt mærke, at du får mere ro og samtidig mere energi, fordi din krop endelig slapper af. På den måde får dit sind overskud til at rumme de ændringer som er sket ved den anden del af behandling: ændring af de gamle og etablering af de nye reaktionsmønstrer.

 

Ved den holistiske stressbehandling kan du mærke forskel allerede efter en behandling. Vi anbefaler dog, at du investerer i en lang behandling (90 min) for at nå de to behandlingsdele.

 

Metoden bag holistisk stressbehandling er udviklet på baggrund af viden og teknikker hentet fra kinesiologisk kropsafbalancering, kraniosakral terapi, tankefeltterapi, den viscerale del af osteopatien, samt Somato-Emotional Release ("Frigørelse af følelser fra kroppen"). Metoden tager udgangspunkt i viden om, hvordan vores krop, tanker og følelser hænger sammen i et komplekst energifelt og hvordan dette felt bestemmer vores reaktioner og handlinger. Ved at skabe ændringer i kroppens energi gennem kropsterapien, åbner vi døre til ændringer i tankemønstre og handlingsvaner.

1 time - Mulighed for tilkøb op til 90 minutterValgt varighed vil fremgå af dit gavekort
Holistisk stressbehandling
For 1 person der har brug for en afstressende behandling
- Husk og booke tid hos partner - Husk at medbringe dit gavekort, da det fungerer som betaling

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes