Mere end 2 millioner brugere

Holistisk stressbehandling

Fjerner stress i både tanker og krop

Om Holistisk stressbehandling

Holistisk stressbehandling er en unik behandlingsform, som er udviklet på baggrund af flere teknikker. Det er en behandling, hvor hele kroppen og sindet behandles gennem en kombination af forskellige metoder for kropsterapi og ”omkodning” af stressreaktioner.
Holistisk kropsafspænding er en støttemetode til at genoprette din krops balance, og samtidig er en meget behagelig og nænsom behandling, som egner sig perfekt til stressede mennesker.
Du vil hurtigt mærke, at du får mere ro og samtidig mere energi, fordi din krop endelig slapper af. På den måde får dit sind overskud til at rumme de ændringer som er sket ved den anden del af behandling: ændring af de gamle og etablering af de nye reaktionsmønstrer.

 

Ved den holistiske stressbehandling kan du mærke forskel allerede efter en behandling. Vi anbefaler dog, at du investerer i en lang behandling (90 min) for at nå de to behandlingsdele.

 

Metoden bag holistisk stressbehandling er udviklet på baggrund af viden og teknikker hentet fra kinesiologisk kropsafbalancering, kraniosakral terapi, tankefeltterapi, den viscerale del af osteopatien, samt Somato-Emotional Release ("Frigørelse af følelser fra kroppen"). Metoden tager udgangspunkt i viden om, hvordan vores krop, tanker og følelser hænger sammen i et komplekst energifelt og hvordan dette felt bestemmer vores reaktioner og handlinger. Ved at skabe ændringer i kroppens energi gennem kropsterapien, åbner vi døre til ændringer i tankemønstre og handlingsvaner.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 2 fantastiske partnere

Camalee.dk

Beder

Miguel Ortegas klinik

Frederiksberg

godt at vide

Varighed:
1 time - Mulighed for tilkøb op til 90 minutterValgt varighed vil fremgå af dit gavekort
Inklusive:
Holistisk stressbehandling
Gyldig for:
For 1 person der har brug for en afstressende behandling
Vigtig info:
- Husk og booke tid hos partner- Husk at medbringe dit gavekort, da det fungerer som betaling

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 599,-
kr.149
Holistisk stressbehandling
Total: 599,- Total: