Højspændt krigsskibsrace

Mærk suset og adrenalinen pumpe, når du skyder gennem bølgerne om kap med dine venner eller kollegaer i fjendtligt farvand. 

Det nervepirrende kapløb foregår i et simulatorsystem til en værdi af 50 mio. kroner, der normalt KUN bliver brugt til professionel uddannelse af styrmænd og kaptajner. Nu har GO DREAM gjort det muligt for almindelige mennesker at prøve dette helt ekstremt virkelighedstro scenarie. I 3 teams på 3-4 mand sejler I mod hinanden i et højspændt race, hvor det bl.a. handler om at kunne se fremad og planlægge næste manøvre og samtidig holde øje med konkurrenterne og andre skibe. 

Hvert hold får sin egen simulator, hvor I navigerer og styrer en hurtigtgående fregat, der kan sejle helt op til 30 knob. I kan både se og navigere i forhold til de andre skibe, og I har også mulighed for at kommunikere med de andre over radioen. 

Oplevelsen giver jer fuldstændig følelsen af at styre disse hurtige skibe, simulatorerne er så autentiske, så folk bl.a. støtter sig til borde og stole i høj sø. 

Helt enestående oplevelse, som aldrig før har været mulig.

I alt 1 fantastisk partner

FORCE Technology Kgs Lyngby

Kgs. Lyngby
Ca. 4 timer
Nervepirrende krigsskibsrace
For 12 personer
Oplevelsen er perfekt som teambuilding og virksomhedsaktivitet - eller til en uforglemmelig polterabend

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1628

149,00
Højspændt krigsskibsrace
15.000,-
kr.149
15.000,-