Hjemmemassage med RaskRask
Lad massøren komme til dig

De fleste af os oplever nok smerter og spændinger i kroppen en gang imellem. En ekstra intens arbejdsdag har givet dig lidt hold i nakken, eller du glemte måske lige at løfte med benene og ikke ryggen. En omgang massage kan gøre underværker for dig og din krop, men det kan være svært at finde tid til det i hverdagen.

 

Lad i stedet massøren komme til dig! RaskRask sender en professionel certificeret massør ud til en adresse og tidspunkt efter dit valg, så du let kan få en afslappende eller dybdegående massage klemt ind i en ellers travl hverdag. Konceptet er landsdækkende så du kan være sikker på, at massøren også kan komme ud til dig.

 

Giv dette gavekort videre til en person der har fortjent en behagelig omgang massage eller brug det på dig selv.

I alt 1 fantastisk partner

RaskRask

. hele landet
Varigheden varierer fra behandler til behandler. Du kan derfor selv vælge hvilken værdi gavekortet skal have. Modtageren kan så selv vælge hvilken behandler og varighed der passer bedst.
Dybdegående eller afslappende massage af professionel certificeret massør
For 1 person
Massøren har selv alt nødvendigt udstyr med inklusiv massagebriks. Du skal bare sørge for at have lagen og håndklæde klar.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 4179

149,00
Hjemmemassage med RaskRask
398,-
kr.149
398,-