Helikopterpilot
Opfyld en drøm i det manøvredygtige fartøj

At flyve helikopter er noget helt specielt. Lyden af propellen blandet med en fantastisk panoramaudsigt giver en ganske særlig ro i sjælen. Det er sjovt, fascinerende og noget helt andet end at være om bord på et fly.

 

Men denne helikoptertur er endnu mere storslået. Nu får du nemlig lov til at indtage cockpittet og opleve en dag som helikopterpilot. Med vejledning fra en instruktør får du fuld kontrol over styrpind og rotor.

 

Dagen starter med 30 minutters teori samt gennemgang af helikopteren og grundprincipperne i helikopterflyvning. Herefter skal du selv prøve at styre det fascinerende transportmiddel i 30 minutter. Du finder hurtigt ud af, hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er, og hvor spændende og sjovt det er at flyve.

 

Sæt dig til rette og mærk suset i maven, når drømmen om at indtage pilotsædet i en helikopter går i opfyldelse.

I alt 1 fantastisk partner

HeliCompany Roskilde

Roskilde
1 time (30 minutter i luften)
30 min. teori og 30 min. helikopterflyvning, hvor du selv er piloten. Teori samt gennemgang af helikopter og grundprincipper i helikopterflyvning Vejledning og instruktion undervejs af erfaren flyveinstruktør
1 person - alt fra drengerøv til bedstemor
Man må max. veje 87 kg. Dog kan oplevelsen gennemføres i en større helikopter mod et ekstra gebyr Kontakt GO DREAM for yderligere information.Min. alder: 18 år. Dog kan yngre pilotaspiranter få lov med forældrenes samtykkeForbehold for vejr og teknikBerusede personer vil blive afvist.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1739

149,00
Helikopterpilot
2.745,-
kr.149
2.745,-

*