Heldagseventyr på indlandsisen
Eventyr for 4 personer

Turen starter i Kangerlussuaq og vi kører i kraftige 4 hjultrækkere af Grønlands længste vej de 40 km til Indlandsisen igennem et smukt varieret terræn, tæt ved indlandsisen passerer vi et fantastisk morænelandskab.

For enden af vejen vandrer vi gennem morænen op på den Grønlandske Indlandsis. Her tilbringer vi ca. 4 timer hvor vi oplever og udforsker den storslåede Indlandsis.

Kun få mennesker kommer mere end 200 meter ind på Indlandsisen, hvilket er en skam, da et fantastisk is landskab udfolder sig, når man kommer bare lidt dybere ind på Indlandsisen. På turen kommer vi til at vandre blandt høje og dale, omkranset af krystalblå åer, floder, vandfald og søer – alt sammen dannet af smeltevand fra isen.

Udstyret med steigeisen og vandrestave kan alle være med, da det ikke er vanskeligere at gå på Indlandsisen end i kuperet terræn derhjemme. Med 500 meter ældgammel is under fødderne finder vi et smukt sted på Indlandsisen og spiser vores medbragte frokost – vandet er også inkluderet, direkte fra smeltevandssøen!

På turen til og fra Indlandsisen passerer vi gennem meget smukke landskaber, og der er god chance for at spotte rensdyr, moskusokser og mange arter af arktiske fugle og planter.

I alt 1 fantastisk partner

World of Greenland

Kangerlussuaq
1 dag
Frokost, transport, guide, steigeisen, vandrestave
Gavekortet er gældende for 4 personer
Hvad du skal medbringe: Vandrestøvler; du skal bruge steigeisen, så det er ikke nok med sko Vandflaske Solcreme og solbriller Vind- og vandtæt jakke og bukser Varmt undertøj Hue og vanterOBS: Transport til Kangerlussuaq er ikke inkluderet i prisenSværhedsgrad: 3 af 5Sæson: maj - september

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2723

149,00
Heldagseventyr på indlandsisen
3.980,-
kr.149
3.980,-

*