Heldagseventyr på indlandsisen

Eventyr for 4 personer

Heldagseventyr på indlandsisen

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 3.980,-
kr.149
Heldagseventyr på indlandsisen
Total: 3.980,- Total:
Payment icons
Heldagseventyr på indlandsisen

Turen starter i Kangerlussuaq og vi kører i kraftige 4 hjultrækkere af Grønlands længste vej de 40 km til Indlandsisen igennem et smukt varieret terræn, tæt ved indlandsisen passerer vi et fantastisk morænelandskab.

For enden af vejen vandrer vi gennem morænen op på den Grønlandske Indlandsis. Her tilbringer vi ca. 4 timer hvor vi oplever og udforsker den storslåede Indlandsis.

Kun få mennesker kommer mere end 200 meter ind på Indlandsisen, hvilket er en skam, da et fantastisk is landskab udfolder sig, når man kommer bare lidt dybere ind på Indlandsisen. På turen kommer vi til at vandre blandt høje og dale, omkranset af krystalblå åer, floder, vandfald og søer – alt sammen dannet af smeltevand fra isen.

Udstyret med steigeisen og vandrestave kan alle være med, da det ikke er vanskeligere at gå på Indlandsisen end i kuperet terræn derhjemme. Med 500 meter ældgammel is under fødderne finder vi et smukt sted på Indlandsisen og spiser vores medbragte frokost – vandet er også inkluderet, direkte fra smeltevandssøen!

På turen til og fra Indlandsisen passerer vi gennem meget smukke landskaber, og der er god chance for at spotte rensdyr, moskusokser og mange arter af arktiske fugle og planter.

1 dag
Frokost, transport, guide, steigeisen, vandrestave
Gavekortet er gældende for 4 personer
Hvad du skal medbringe: Vandrestøvler; du skal bruge steigeisen, så det er ikke nok med sko Vandflaske Solcreme og solbriller Vind- og vandtæt jakke og bukser Varmt undertøj Hue og vanter OBS: Transport til Kangerlussuaq er ikke inkluderet i prisen Sværhedsgrad: 3 af 5 Sæson: maj - september

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes