Guldfeber i Sverige

Grav efter guld i Småland

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.470,-
kr.149
Guldfeber i Sverige
Total: 1.470,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 19-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Guldfeber i Sverige

Tag familien eller vennerne med til Ädelfors i Småland og oplev en spændende skattejagt I sent vil glemme. Her besøger I Guldströms guldvaskning hvor I kommer til at lære hvordan man håndterer en vaskepande, så I kan få del i skatten som gemmer sig i den smukke Emån. I Emån er der blevet vasket guld i flere hundrede år, og aktiviteten bliver stadig mere populær.

 

Slå jer ned i de smukke grønne omgivelser, lyt til fuglenes sang og tal lidt med din guldgravernabo mens I spændt kigger efter de glimtende guldklumper i vaskepanden – så vil det gå op for jer hvorfor der er så stor interesse for guldgravning!

 

Efter skattejagten rumler maven helt sikkert. Så kan I tænde op i grillen og slå jer ned i læ på pladsen. Her kan I sidde og snakke om dagens fangst mens I smovser jeres medbragte mad. For at afslutte dagen på bedste vis i eventyrenes ånd sover I til suset i trætoppene i shelter eller i den mere komfortable hytte til 4 personer.

 

Psst – Det siges at Sveriges farvand indeholder lige så meget guld som de berømte guldgraverbyer i Californien og Alaska engang gjorde. De svenske åer og farvande er bare ikke blevet udforsket ordentligt endnu… Så hvad venter du på? Skynd dig til Guldströms i Ädelfors for at finde de gemte guldklumper! 

2 dages eventyr i Ädelfors
2 dages eventyr i Ädelfors. Guldgravning 1 dag for 4 personer – 2 voksne og 2 børn 2 dage i shelter eller opgrader til en 4 personers hytte
Oplevelsen gælder for 4 personer – 2 voksne og 2 børn i shelter eller hytte
Se informationer om booking når du logger ind på GODREAM.dk med dit gavekort

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes