Gruppe aktiviteter

Oplevelser med familie, venner eller kollegaer

Livet skal opleves og gerne sammen med folk man holder af. En gruppeoplevelse er altid fantastiske, da det er gode minder for livet, man kan få sammen. Det kan være alt fra en eventyrlig rejse med familien, en gourmet-oplevelse med kollegaer eller vilde oplevelser som ekstremsport eller køre sportsvogn sammen med vennerne. Der er gruppeoplevelser for enhver smag og til alle slags grupper. Så kom ud og oplev livet sammen med oplevelsesgavekort fra GO DREAM.

59 Oplevelser

Team building – gruppeoplevelser med kollegaer

At få oplevelser sammen er god måde at blive rystet sammen som gruppe. Derfor er gruppeoplevelser fremragende til teambuilding med eksempelvis kollegaerne, så man kan få en følelse af fællesskab på arbejdspladsen. Oplevelser til team building vil ofte bestå af samarbejdsopgaver som sport eller andre former for holdøvelser.

Sjove sportsoplevelser fra GO DREAM til grupper kan eksempelvis være kajakpolo eller bumperz. Skal det hellere være en anderledes holdopgave et oplevelsesgavekort til flysimulator være oplagt. Her kan 6 personer sammen styre et Boeing 747 Jumbo jet.


Gruppeoplevelser med vennerne

Kom ud og få uforglemmelige oplevelser med vennerne. Der er rig mulighed for oplevelser, hvor der enten skal samarbejdes eller hvor man kan udfordre hinanden. Tag for eksempel ud og prøv en udfordrende klatrevæg eller deltag i et højspændt krigsskibsrace.

Skal det hellere være en gruppeoplevelse med mindre action og mere hygge, så kan det være et sushikursus eller croquis.