Grøn Brunch

En hyggelig dag med plantebaseret brunch og godt selskab

Grøn Brunch

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 299,-
kr.149
Grøn Brunch
Total: 299,- Total:
Payment icons
Grøn Brunch

 

Vil du have en lidt sundere og grønnere brunch end den traditionelle brunch med bacon, æg og pølser? Så bør du prøve Grøn Brunch for 2 personer. Her kan du nyde en lækker brunch der er 100% plantebaseret. De mange små retter som pandekager, veganske pølser, grød, avokadomadder, hummus, raw-kager, ingefærshot og friskbagt brød er lavet med passion for grøn mad, kvalitet og gode råvarer.

 

Oplevelsen er for alle, der er nysgerrige på at leve lidt grønnere! Eller måske allerede gør det. Nyd selv denne grønne brunch eller giv et grønt gavekort til en ven, familiemedlem eller til en nysgerrig person, som kunne tænke sig at prøve en vegansk brunch.

Den tid I er om at nyde en lækker brunch
Vegansk brunch for to personer ekskl. drikkevarer
2 personer
Indholdet kan variere fra sted til sted, men du er altid garanteret indhold for gavekortets pålydende værdi. Det er forskelligt fra café til café, om de tilbyder brunchen hverdage, lørdage eller søndage.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes