Gram Slotskro

Gram

Gram Slotskro ligger i naturskønne omgivelser i den hyggelige landsby, Gram. Kroen består af en gammel bygning, hvor man tydeligt kan mærke historien. Helt tilbage fra 1673 har Slotskroen ligget ved Gram Slot, men har gennem tiden skiftet både navn og ejere flere gange. Senere kom der en ny kro til i Gram, Den Gamle Kro. De to kroer er i dag lagt sammen under samme ejere.

I forlængelse af Slotskroen, ligger Den Gamle Kro, hvor værelserne er i ægte krostil. Derfor vil I være sikker på at få et dejligt kroophold her. På slotskroen serveres lækker mad i de rolige omgivelser. Restauranten på Gram Slotskro serverer til både frokost og aften, og maden består af klassiske retter med et moderne twist.


I og omkring Gram vil der være rigeligt at tage sig til. For eksempel et besøg på Gram slot eller et af museerne i omegnen. Byen er utrolig hyggelig og emmer af historie, så det oplagt at gå en tur rundt i de gamle gader. Gram Slotskro ligger placeret perfekt, hvis man ønsker at se Sønderjyllands mange seværdigheder og andre smukke byer. På under en times kørsel fra Gram kan man besøge byerne Tønder og Ribe.

Kro- og hotelophold med middag

Romantisk middag for 2

Miniferie for 2

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro, middag & vin