Gourmet-tur på Vesterbro
Smag på det moderne nordiske køkken

Smag på det moderne nordiske køkken med en gourmet-tur på Vesterbro. Udforsk Vesterbro og Kødbyen, et område der har udviklet sig fra industri og engros til at være byens sprudlende gastronomiske centrum. På denne tur vil I kunne nyde den nye danske kulinariske scene. I en kulisse af forladte fabrikker udspringer nogle af de mest interessante restauranter i byen.

 

På Vesterbro kan man opleve alle facetter af livet i København.

 

Turen starter foran kirken på Vesterbros Torv. Herfra kommer I gennem nogle af de mest interessante og up coming områder i København her i blandt som før nævnt Kødbyen, Københavns nye kulturelle nerve. Der vil blive fortalt om historien og udviklingen fra det hårde, beskidte område det var engang, til det nuværende paradis for de unge, de kreative og artistiske.

 

Undervejs vil der være forskellige smagninger der kommer til at udgøre jeres aftensmåltid, så der er ingen grund til at fylde maverne inden afgang. Der vil blive budt på to store smørrebrød, en stor hjemmelavet svinekrokette, akvavit, hjemmelavet gourmet chokolade, økologisk charcuteri og grøntsager samt et udvalg af overraskelser og selvfølgelig øl til at slutte af på.

 

Vær opmærksom på at smagningerne kan variere alt efter sæson og råvarer.

I alt 1 fantastisk partner

Food Tours

Valby
Turen varer 2-3 timer
Smagetur med professionel guide. Der vil være 7-8 smagninger på turen
For 1 person der er glad for mad og ønsker en helt speciel kulinarisk oplevelse på Vesterbro
Turen varer 2-3 timer og strækker sig over en distance på ca. 3 km. Det er vigtigt at du kan gå 3 km for at kunne deltage på turen.Hvis du har allergier eller er vegetar tages der hensyn til dette, husk at give besked ved bookingGuiden går præcis kl. 11:00, så der er bedst at være der 15 minutter førTuren slutter meget tæt på hvor den startede kl. 14:00

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3505

149,00
Midlertidig udgået produkt