Golfdag med en PGA pro

Lær at svinge køllerne til perfektion med golfekspert

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.495,-
kr.149
Golfdag med en PGA pro
Total: 1.495,- Total:
Payment icons
Golfdag med en PGA pro

Lær alt om den eksklusive og fascinerende sport.

En golfdag med en PGA pro golfinstruktør er den ultimative golfgave, uanset om man er nybegynder eller øvet. Få professionel instruktion, mærk fremgangen og nyd den smukke natur.

Din venlige instruktør har stor erfaring i undervisning, og han står klar til at dele ud af sin viden. Dagen starter med en dialog omkring dine nuværende forudsætninger samt ønsker om fremtidige mål for dit spil.

Herefter tager vi udgangspunkt i dine behov og med analyse af den nuværende status, vil vi fokusere på de elementer der skal bane vejen for en kvalitativ proces med positiv udvikling for øje.

Med fokus på den igangsatte proces vil vi implementere og afprøve elementerne på banen, træningen afsluttes med 9 huller på selve golfbanen. Som afrunding på dagen vil vi sammen evaluere på indhold og endeligt fastsætte rammerne for din kommende udvikling som succesfuld golfspiller.

Grib golfkøllen, se resultatet og få en oplevelse, hvor du er i centrum hele dagen.

5 timer
Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i prisen
1 person - med interesse for golf en ekstra person kan tilkøbes
Forbehold for vejr og teknik

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Gitte Engbjerg
Jeg havde fået denne oplevelse i julegave og det blev den bedste gave jeg fik. Jeg fik en masse gode input til hvad jeg kunne gøre bedre og det hjalp. Jeg har nu bestået langbaneprøven og DGUkortet lander snart i baggen. Til prøven fik jeg ros for mit sving og det er helt sikkert Marck Lindved fra Mariagerfjord skyld. Super PRO med masser af tålmodighed;-)
Birgit & Palle Jensen
2 maj 2012 pragtfuld vejr på Randers Fjord golfklub, den perfekte ramme til, hvad skulle vise sig som en indholdsrig dag med pro Kenneth Sand. Meget tålmodig og ualmindelig god til at justere vore unoder i svinget og under hensyntagen til vore evner og formåen. Vi fik fokus rettet mod nogle virkningsfulde justeringer uden at hele vor opstilling blev pillet fra hinanden. Lærerig og også hyggelig dag med Kenneth.
Marianne og Jørgen Groth-Pedersen
Selv i hagl og storm er dette det hele værd. Kenneth Sand tog godt imod os - og alle "skavankerne" blev rettet eller ihvertfald påtalt ;-)) Vi kan anbefale denne form for golfoplevelse varmt. Vi har fået noget at arbejde videre med. Tak for det.
Lars Helmø
Oplevelsesgave d. 10/7 i Randers Fjord Golfklub. Den 10 july indløste min kone Lis og undertegnede et gavekort til 5 timer golftræning i Randers Fjord Golfklub. Træningen blev varetaget af PGA træner Kenneth Sand. Efter denne dags 5 timers golf med Kenneth, kunne vi begge konstatere, at træningen med Kenneth, samt det udbytte vi følte vi havde fået, faktisk oversteg vores forventninger. Vi havde en særdeles lærerig golflektion i en særdeles behagelig atmosfære. Kenneth´s evner som golftræner, både på det teoretiske, vejledende og sociale plan afføder respekt. Vi har efterfølgende haft mærkbart gevinst af hans vejledning/træning. Med venlig hilsen, Lars Helmø.