• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Golfdag med en PGA pro

Lær at svinge køllerne til perfektion med golfekspert

Golfdag med en PGA pro

Lagerstatus: På lager

1.495,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 1.495,-
kr.1.495
Golfdag med en PGA pro
Total: 1.495,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Golfdag med en PGA pro

Lær alt om den eksklusive og fascinerende sport.

En golfdag med en PGA pro golfinstruktør er den ultimative golfgave, uanset om man er nybegynder eller øvet. Få professionel instruktion, mærk fremgangen og nyd den smukke natur.

Din venlige instruktør har stor erfaring i undervisning, og han står klar til at dele ud af sin viden. Dagen starter med en dialog omkring dine nuværende forudsætninger samt ønsker om fremtidige mål for dit spil.

Herefter tager vi udgangspunkt i dine behov og med analyse af den nuværende status, vil vi fokusere på de elementer der skal bane vejen for en kvalitativ proces med positiv udvikling for øje.

Med fokus på den igangsatte proces vil vi implementere og afprøve elementerne på banen, når træningen afsluttes med 9 huller på selve golfbanen. Afsluttende vil vi sammen evaluere på dagens indhold og endeligt fastsætte rammerne for din kommende udvikling som succesfuld golfspiller.

Grib golfkøllen, se resultatet og få en oplevelse, hvor du er i centrum hele dagen.

5 timer
Alt nødvendigt udstyr er inkluderet i prisen
Alle med interesse for golf
Forbehold for vejr og teknik
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Lars Helmø
Oplevelsesgave d. 10/7 i Randers Fjord Golfklub.

Den 10 july indløste min kone Lis og undertegnede et gavekort til 5 timer golftræning i Randers Fjord Golfklub.
Træningen blev varetaget af PGA træner Kenneth Sand.

Efter denne dags 5 timers golf med Kenneth, kunne vi begge konstatere, at træningen med Kenneth, samt det udbytte vi følte vi havde fået, faktisk oversteg vores forventninger.

Vi havde en særdeles lærerig golflektion i en særdeles behagelig atmosfære. Kenneth´s evner som golftræner, både på det teoretiske, vejledende og sociale plan afføder respekt. Vi har efterfølgende haft mærkbart gevinst af hans vejledning/træning.

Med venlig hilsen,

Lars Helmø.

Marianne og Jørgen Groth-Pedersen
Selv i hagl og storm er dette det hele værd. Kenneth Sand tog godt imod os - og alle "skavankerne" blev rettet eller ihvertfald påtalt ;-)) Vi kan anbefale denne form for golfoplevelse varmt. Vi har fået noget at arbejde videre med. Tak for det.
Birgit & Palle Jensen
2 maj 2012 pragtfuld vejr på Randers Fjord golfklub, den perfekte ramme til, hvad skulle vise sig som en indholdsrig dag med pro Kenneth Sand. Meget tålmodig og ualmindelig god til at justere vore unoder i svinget og under hensyntagen til vore evner og formåen. Vi fik fokus rettet mod nogle virkningsfulde justeringer uden at hele vor opstilling blev pillet fra hinanden. Lærerig og også hyggelig dag med Kenneth.
Gitte Engbjerg
Jeg havde fået denne oplevelse i julegave og det blev den bedste gave jeg fik. Jeg fik en masse gode input til hvad jeg kunne gøre bedre og det hjalp. Jeg har nu bestået langbaneprøven og DGUkortet lander snart i baggen. Til prøven fik jeg ros for mit sving og det er helt sikkert Marck Lindved fra Mariagerfjord skyld. Super PRO med masser af tålmodighed;-)
finn bech-olsen
21.04.12. super dag med PRO March Lindved, Mariager Fjord Golfklub .Der var både lærerigt, spændende og hyggeligt. Fik en del nyt at arbejde videre på.Tak for en god dag.
Holger Bladt
Jeg var på Randers Fjord igår og tilbragte en dag med Pro Kenneth Sand. Det var en fin oplevelse. Jeg lærte en masse nyt, som jeg glæder mig til at komme ud på banen og prøve af. Udover at være en dygtig træner, var Kenneth en hyggelig og behagelig fyr at tilbringe en golfdag med.
Susanne Korsholm
Rigtig fin træning, som man kan arbejde videre på vha. den medfølgende DVD.
Dejlig dag med hyggeligt samvær.

Se flere anmeldelser

Personlig informationLuk