Golf ved Grenaa
Spil golf på godt varieret bane - både for begyndere og øvede

Placeret tæt ved en af Danmarks bedste og flotteste sandstrande på Jyllands næsetip finder du en fantastisk golfbane. Med kystlinje mod både nord, øst og syd byder de velkommen til en lang - og ikke mindst smuk - golfsæson. 

Her finder du god variation af korte og lange huller uden at det bliver for kuperet, derfor byder den på oplevelser og udfordringer for både begyndere og rutinerede spiller.

Banen er desuden anlagt på et historisk meget interessant område. For eksempel er hul 13 og 14 anlagt på gammel havbund, der blev omdannet til frugtbart agerland, da man i 1870’erne inddæmmede ferskvandssøen. Det fortælles, at man under anlægningen af greenen ved hul 16 fandt resterne af et skelet fra vikingetiden! 

Hvis du ikke er medlem af en golfklub, giver klubben dig en enestående mulighed for at prøve denne fantastiske sport. De har nemlig åbnet deres par 3 øvebane for alle, der har lyst til at give sig i kast med golf for en dag. 

Golf er en fantastisk og populær motionsform, og det er også en ideel måde at være sammen på som familie, som venner eller som par. Man er sikret gode fællesoplevelser i et naturskønt område. 

Efter de 18 huller (eller øvebanen) er det tid til Hul 19 - caféen, hvor der serveres lækker mad, kolde øl og vand. 

Både Green Fee og Pay & Play dækker hele dagen og giver adgang til træningsfaciliteter samt gratis træningsbolde. Green Fee er kun for medlemmer af en golfklub, mens Pay & Play er for alle. Udstyr kan du selv medbringe eller leje på stedet. 

Glæd dig til en dag med masser af frisk luft og motion i skønne omgivelser!

I alt 1 fantastisk partner

Grenaa Golfklub

Grenaa
1 dag
1 hel dags Pay & Play eller Green Fee
Oplevelsen er individuel, men kan arrangeres for par eller en gruppe efter ønske
Golfudstyr er ikke inkluderet, men kan lejes af klubbenMad og drikke er ikke inkluderet i prisen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1527

149,00
Golf ved Grenaa
160,- 200,-
kr.149
160,-