Gjerrild Kro

Gjerrild, DK

Som den østligst beliggende kro i Jylland er Gjerrild Kro & hotel det perfekte sted at opholde sig, hvis man ønsker at gæste Djursland. Her er nemlig kun 10 minutter til Grenå og 45 minutter til Randers Regnskov og Aarhus. Attraktionerne taler for sig selv – og det samme gør golfbanerne i nærheden og udsigten til verdens største vindmøllepark.

Naturen i området omkring Gjerrild Kro er helt unikt og bør opleves. Her er der rig mulighed for at vandre i bakkerne eller fiske ved stranden.

I hele 40 år har værtsfamilien ydet det gode værtskab. Her kan man nyde et rigtig godt måltid med traditionel dansk kromad. Man kan også tage turen ind til Ebeltoft nyde stemningen og det hyggelige byliv.

GO DREAM tilbyder flere forskellige gavekort til Gjerrild Kro. Her kan man få noget lækkert at spise, en dejlig overnatning eller et afslappende weekendophold med en man holder af. Gavekort til Gjerrild Kro er også en dejlig gave til en man holder af.

  • Bygaden 16, Gjerrild,
    8500 Gjerrild
  • 8638 4020

Kro- og hotelophold for 2 personer

Med gavekortet får I hops Gjerrild Kro en overnatning for 2 personer i dobbeltværelse, en flaske vin på værelset på ankomstdagen og morgenmad den følgende morgen.

Kro- og hotelophold med middag for 2

Romantisk middag for 2

Miniferie for 2

Kro, middag & vin

Nyde et dejligt kroophold med lækker middag med gavekortet Kro, middag og vin. I får hos Gjerrild Kro en overnatning på dobbeltværelse og en middag kreeret af stedet kok serveret med vin til.

3-retters menu for 2