Giv 15.000 liter rent vand
Giv en gave med hjertet - støt Røde Kors
Giv 15.000 liter rent vand

Du kan gøre en forskel for verden, ved at give 15.000 liter rent vand til katastrofeområder.

En af de mest tilfredsstillende ting i verden er at gøre noget godt for andre. Her kan du være af afgørende betydning og hjælp, når der er opstået krig og katastrofe.

Når katastroferne rammer, går det tit ud over byernes vandforsyning, hvor brønde og vandløb bliver forurenede. Uden rent drikkevand bliver situationen blot værre, og det urene drikkevand kan medføre epidemier i hele landområder. Dette gør at børn og voksne bliver dødeligt syge på grund af det forurenede drikkevand.

Nu har du chancen for at give en gave med hjertet. Dit bidrag hjælper verdens fattigste og mennesker ramt af krige og katastrofer. Du gør en livsvigtig forskel.

Alle os hos GO DREAM siger tak, fordi du giver en gave med hjertet.

 

En gave der varer hele livet
Vi fremsender dig en Røde Kors nål som tak for donationen
Alle der gerne vil gøre en god gerning
Det bidrag dit gavekort er værd, vil få stor betydning for de mange tusinder af mennesker som er ramt af krig og fattigdom.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2565

149,00
Midlertidig udgået produkt