Gastronomisk ophold i Silkeborg
Hotelophold og middag på den berømte restaurant Michael D.
Gastronomisk ophold i Silkeborg

Nyd et skønt gastronimiskophold for 2 med forkælelse for både sjæl og smagsløg. På det stilfulde Radisson BLU, Hotel Papirfabrikken i Silkeborg med udsigt over Gudenåen og Silkeborgsøerne venter jer en fantastisk oplevelse.

I vil med dette ophold både få lov til at slappe af i dejligt dobbeltværelse, nyde de smukke omgivelser og blive kræset for med gastronomi i højeste klasse fra hotellets berømte Restaurant Michael D., der repræsenterer ét af Midtjyllands bedste køkkener.

Radisson BLU, Hotel Papirfabrikken er et stilfuldt og moderne indrettet 4-stjernet hotel. Hotellet ligger i smukke naturomgivelser lige ned til Gudenåen og byder på en førsteklasses udsigt til blandt andet Hjejlen og forbipasserende kanoer og kajakker.

På hotellet bliver I indlogeret i et smagfuldt indrettet standard dobbeltværelse med alle de faciliteter, der hører til et 4-stjernet hotel. I de indendørs arealer har I også mulighed for at benytte både loungen, caféen og ikke mindst den restaurant Michael D. - opkaldt efter grundlæggeren af Papirfabrikken, Michael Drewsen.

Køkkenet er kendt for sin spændende, moderne gastronomi, der henter inspiration i det franske køkken, og jeres 5-retters menu vil være sammensat efter årstiden og fremstillet af sæsonens mest udsøgte råvarer.

Udover en smagsoplevelse der vil overgå det sædvanlige, får I også rig mulighed for at opleve masser af kunst, kultur og natur i nærheden af hotellet. Silkeborg og omegn byder på et hav af attraktioner såsom Himmelbjerget, Silkeborgsøerne, Asger Jorn museet, Silkeborg Kunstmuseum og Silkeborg Golfbane, der er kåret til landets bedste.

Særdeles smagfuldt gavekort, der passer perfekt til bryllupsgave, sølvbryllupsgave eller morgengave for par, der er lidt mere kræsne end de fleste. 

Nyd livet - og velbekomme! 

I alt 1 fantastisk partner

Radisson BLU, Hotel PapirFabrik

Silkeborg
1 eller 2 overnatningerFremgår af gavekortet
5 retters gastronomi menu 1 eller 2 overnatninger i standard dobbeltværelse Morgenmad Let adgang til naturskønne områder Rabat på adgang til attraktioner Adgang til moderne fitnesscenter
Alle der ønsker at nyde et skønt ophold og enestående gastronomi i smukke omgivelserPrisen er for 2 personer.
Hotellets standardværelser er udstyret med de faciliteter, der hører til et fire-stjernet hotel. High speed internet, aircondition, minibar, elkedel, safetybox, telefon, hårtørrer, strygejern- og strygebræt Middagen er eksklusiv vin-menu Ved tilkøb af ekstra overnatning medfølger ikke ekstra middag

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1820

149,00
Gastronomisk ophold i Silkeborg
2.199,-
kr.149
2.199,-