Gå amok i Vildsvinet
Entré til BonBon-Land med så mange sammenhængende ture i Vildsvinet som du kan holde til

Skal du på en tur med sjov, spas og løjer? Så er BonBon-Land det åbenlyse mål for dig! Forlystelser, sjov og oplevelser for børn i sommerlandet BonBon-Land. Parken er spækfyldt med rutsjebaner, karruseller, rafting og meget mere.

 

Vildsvinet er en rigtig vildbasse, hvor du bliver kørt helt op i 22 meters højde, hvorefter du suser lodret ned i en hæsblæsende fart. Den 400 meter lange rutschebane er noget af det vildeste forlystelsesparken har at byde på, et must for dig der er lidt af en fartdjævel!

 

Dette gavekort giver dig et uendeligt antal af kontinuerlige ture i den adrenalinberusende forlystelse: spørgsmålet er, hvor mange ture du mon holder til!

 

Parken har forlystelser for alle og enhver. Efter du har fået tilfredsstillet dit adrenalinbehov er der også mange cafeer og restauranter at finde rundt omkring i parken.

Så lang tid du vil spendere i den sjove forlystelsespark
Entré til Bon-Bon-Land for det valgte antal personer på valgfri dag med så mange kontinuerlige ture i vildsvinet, som du kan holde til
Entré til Bon-Bon-Land for det valgte antal personer på valgfri dag
Bon-Bon-Land har vekslende åbningstider og dage - check eventuelt https://www.bonbonland.dk/aabningstider<

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3882

149,00
Midlertidig udgået produkt