Gå amok i Svend Svingarm
Entré til BonBon-Land med et ubegrænset antal sammenhængende ture i Svend Svingarm

Skal du på en tur med sjov, spas og løjer? Så er BonBon-Land det åbenlyse mål for dig! Forlystelser, sjov og oplevelser for børn i sommerlandet BonBon-Land. Parken er spækfyldt med rutsjebaner, karruseller, rafting og meget mere.

 

Svend Svingarm er lige sagen hvis man er lidt af en vovehals. Den svingtur du får af Svend bliver en oplevelse du sent vil glemme! Du kommer op på en topfart på 117 km/t imens du suser igennem luften 45 meter over jorden. Så tag en Svingtur med Sven Svingarm – hvis du tør!

 

Dette gavekort giver dig et uendeligt antal af kontinuerlige ture i den adrenalinberusende forlystelse: spørgsmålet er, hvor mange ture du mon holder til!

 

Parken har forlystelser for alle og enhver. Efter du har fået tilfredsstillet dit adrenalinbehov er der også mange cafeer og restauranter at finde rundt omkring i parken.

Så lang tid du vil spendere i den sjove forlystelsespark
Entré til Bon-Bon-Land for det valgte antal personer på valgfri dag med et uendeligt antal kontinuerlige ture i Svend Svingarm
Alt afhængig af tilvalg
Bon-Bon-Land har vekslende åbningstider og dage - check eventuelt https://www.bonbonland.dk/aabningstider

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3883

149,00
Midlertidig udgået produkt