Gå på kanten
af Torontos tårnhøje stolthed
Gå på kanten

Nu har eventyrere chancen for at gå sig en tur rundt om en af verdens højeste fritstående konstruktioner – omkring omkredsen af taget!

CN Tower knejser stolt på Torontos skyline og tårnet kan ses fra stort set alle vinkler af byen. Tårnet var – med sine 553,3 meter – verdens højeste tårn indtil 2007 og er fortsat den højeste fritstående bygning på den vestlige halvkugle.

Har du nerver af stål - og ikke antydningen af højdeskræk – så grib chancen for dit livs oplevelse med en gåtur rundt om Restaurant 360∘ i 356 meters højde med en bjergtagende udsigt over Toronto og Lake Ontario.

1,5 time i alt.20-30 minutters gåtur.
Video, printede fotos, certifikat samt Tower Experience billet, som inkluderer adgang til glasgulv, SkyPod og udsigtsplatform.
1 person.
Du skal være sund og rask samt i god fysisk form. Du må ikke veje mindre end 34 kg. og ikke mere end 140 kg. Alderskrav er min. 13 år. Deltagere mellem 13 og 17 år skal ledsages af en forældre/værge og vil blive bedt om at fremvise gyldig billedlegitimation.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2958

149,00
Midlertidig udgået produkt