Fyr den af - sovjetiske skydevåben
Find den indre kommunistrebel frem og pløk imaginære imperialister
Fyr den af - sovjetiske skydevåben

Træd et skridt tilbage i historien og afprøv alle de fede, sovjetiske skydevåben fra Den Kolde Krig.

Nu kan du og dine venner virkelig få lov til at fyre den af, for nu får I muligheden for at lære at skyde med sovjetiske klassikere som bl.a. Kalashnikov AK47, Margolins 22 kaliber og Dragunov Sniper Rifle.

Denne helt unikke skydeoplevelse foregår på en skydebane nær Budapest, hvor professionelle skydeinstruktører først sætter jer ind i sikkerhed og skydeteknik. Herefter får I hver især lov til at afprøve skydning som ægte KGB agenter eller Sovjetsoldater.

Hver person afprøver 5 forskellige våben og får i alt 43 skud:

* Margolin 22 x 8 skud
* Stechkin APS 9mm x 16 skud
* Shpagin Assault Rifle x 8 skud
* Kalashnikov AK47 x 8 skud
* Dragunov Sniper Rifle x 3 skud

Fantastisk oplevelse for grupper til både polterabends, kundearrangementer, firmaevents eller bare en rigtig drengerøvstur med vennerne.

Få en uforglemmelig skydeoplevelse, der selvfølgelig foregår i de helt rigtige rammer i et af de gamle Østbloklande – Ungarn.

Sæt ca. 1,5 time af til oplevelsen ved 8 personer(inkl. transport frem og tilbage fra Budapest regnes omkring 3,5 timer)
* Skydning med 5 våben og 43 skud inkluderet: - Margolin .22 x 8 skud, - Stechkin APS 9mm x 16 skud, - Shpagin Assault Rifle x 8 skud, - Kalashnikov AK47 x 8 skud, - Dragunov Sniper Rifle x 3 skud* Sikkerhedsinstruktion og vejledning ved professionelle skydeinstruktører* Transport til og fra hotel i Budapest – omkring 45 min. i hver retning (nærmere oplysning om hotel/mødested ved booking)* Engelsktalende guide
Alle der vil trykke den af med et rigtigt Kold Krig´s skyde-eventyrAlderMin. 18 år
Det er muligt at tilkøbe hotel/lejlighed i Budapest, lufthavnstransport og generel guideservice  Ring til Oplevelsesgaver.dk for nærmere information Berusede personer afvises – uden mulighed for refusion Personer til denne oplevelse bør have et normalt psykisk helbred Du bør tjekke din egen ulykkes- og rejseforsikring Rejseforsikring kan tilkøbes ved booking for fra 117,- kr. pr. person pr. dag i byen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1851

149,00
Midlertidig udgået produkt