Mere end 2 millioner brugere

Funballz - Op til 20 personer

Om Funballz - Op til 20 personer

Invitér dine venner eller kollegaer ud at gå en tur på vandet, og prøv en oplevelse, der er lige så sjov at være med til som at se på.

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, som man bliver lukket ind i. En Funballz bold har en diameter på 2 meter, og indeholder luft nok til 45 minutters aktivitet. Bolden lukkes med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, og så bliver I sat ud i vandet. Der er snor i hver bold, så I er helt trygge.

Så gælder det om at holde balancen og prøve at gå rundt – og det er ret underholdende at lære bolden at kende. I kan for eksempel lave væddeløb i boldene, konkurrere om hvem der kan løbe længst, eller hvem der kan holde balancen bedst.

En instruktør sørger for sikkerheden og instruktion, og han hjælper jer selvfølgelig ind og ud af boldene.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Funballz ApS

Århus C

godt at vide

Varighed:
1 time i alt inkl. omklædning og instruktion - hver person er 10 minutter i bolden
Inklusive:
Fremgår af beskrivelsen
Gyldig for:
Grupper på op til 20 personer, der vil prøve at gå på vandetAlder: Fra 5 årVægt: Max. 100 kgFysik: Oplevelsen kræver fuld førlighed
Vigtig info:
Forbehold:Forbehold for vejr og teknikForsikring:Oplevelsen er dækket af erhvervsansvarsforsikring, men du bør også tjekke egne forsikringerBeklædning:Alm. tøj - ingen sko eller skarpe genstande i boldeneAktiviteten foregår udendørs

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.000,-
kr.149
Funballz - Op til 20 personer
Total: 2.000,- Total: