Funballz - lær at gå på vandet

Har du altid drømt om at gå på vandet? I disse sjove, gennemsigtige plastikbolde er det nu ikke længere umuligt. Udfordre din kæreste, ægtefælle, en god ven eller en kollega med en gåtur på vandet for to personer i de vandtætte Funballz, der sikrer jer en helt uforlignelig og virkelig morsom oplevelse.

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene - både på land og i vand. Ved dette event bliver du og din ledsager lukket inde i hver jeres lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. 

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden. I er garanteret nogle gode grin og billeder...

I Funballz gælder det om at holde balancen, stå oprejst længst muligt og tage flest skridt ved at bruge trædemølleteknikken. Fordi I er i hver jeres bold, er det oplagt at lave konkurrence om, hvem der kommer længst, hurtigst eller kan tage flest skridt.

Både før og under jeres oplevelse vil en uddannet instruktør sørge for sikkerheden og hjælpe jer ud og ind af boldene. Der er hele tiden snor i de 100% vandtætte bolde, hvor der er ilt til 45 minutters aktivitet ad gangen.

Anderledes og utrolig sjovt gavekort, der er perfekt som f.eks. fødselsdagsgave, bryllupsgave, sølvbryllupsgave eller til polterabend.

Eneste gåtur på vandet, hvor du med 100% garanti IKKE bliver våd!

I alt 1 fantastisk partner

Funballz ApS

Århus C
Oplevelsen varer 30 min. i alt - inkl. omklædning og instruktionReel tid i Funballz: Ca. 10 minutter
Oplevelsen foregår ved udendørs event, hvor der kan være andre Funballz i vandet samtidig med jer
Gyldig for 2 personerALDER: Minimum 5 årVÆGT: Max. 100 kgFYSIK: Oplevelsen kræver fuld førlighedHOLDEventen afholdes med min. 12 deltagere. Ved for få tilmeldte vil en ny dato blive fundet.
GÆSTER: Der er plads til gæster på land, der kan kigge på FORSIKRING: Oplevelsen er dækket af erhvervsansvarsforsikring, men du bør også tjekke egne forsikringer BEKLÆDNING: Alm. tøj - ingen sko eller skarpe genstande i boldene

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1803

149,00
Funballz - lær at gå på vandet
399,-
kr.149
399,-