• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Funballz - lær at gå på vandet

Funballz - lær at gå på vandet Funballz - lær at gå på vandet Funballz - lær at gå på vandet Funballz - lær at gå på vandet

Lagerstatus: På lager

399,-
Total: 399,-
kr.399
Funballz - lær at gå på vandet
Total: 399,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Funballz - lær at gå på vandet

Har du altid drømt om at gå på vandet? I disse sjove, gennemsigtige plastikbolde er det nu ikke længere umuligt. Udfordre din kæreste, ægtefælle, en god ven eller en kollega med en gåtur på vandet for to personer i de vandtætte Funballz, der sikrer jer en helt uforlignelig og virkelig morsom oplevelse.

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene - både på land og i vand. Ved dette event bliver du og din ledsager lukket inde i hver jeres lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. 

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden. I er garanteret nogle gode grin og billeder...

I Funballz gælder det om at holde balancen, stå oprejst længst muligt og tage flest skridt ved at bruge trædemølleteknikken. Fordi I er i hver jeres bold, er det oplagt at lave konkurrence om, hvem der kommer længst, hurtigst eller kan tage flest skridt.

Både før og under jeres oplevelse vil en uddannet instruktør sørge for sikkerheden og hjælpe jer ud og ind af boldene. Der er hele tiden snor i de 100% vandtætte bolde, hvor der er ilt til 45 minutters aktivitet ad gangen.

Anderledes og utrolig sjovt gavekort, der er perfekt som f.eks. fødselsdagsgave, bryllupsgave, sølvbryllupsgave eller til polterabend.

Eneste gåtur på vandet, hvor du med 100% garanti IKKE bliver våd!

Oplevelsen varer 30 min. i alt - inkl. omklædning og instruktion Reel tid i Funballz: Ca. 10 minutter
Oplevelsen foregår ved udendørs event, hvor der kan være andre Funballz i vandet samtidig med jer
Gyldig for 2 personerALDER: Minimum 5 år VÆGT: Max. 100 kg FYSIK: Oplevelsen kræver fuld førlighedHOLD Eventen afholdes med min. 12 deltagere. Ved for få tilmeldte vil en ny dato blive fundet.
GÆSTER: Der er plads til gæster på land, der kan kigge på FORSIKRING: Oplevelsen er dækket af erhvervsansvarsforsikring, men du bør også tjekke egne forsikringer BEKLÆDNING: Alm. tøj - ingen sko eller skarpe genstande i boldene
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Maria de wies
Dette var bare så SJOVT , , skriver dette fordi jeg syntes at alle skal have lov at prøve denne fede oplevelse at at være inde i bolden. Den virker gigantisk og fornemmelsen er som noget jeg ikke har prøvet / set før --- VIld fedt prøv det --ALLE PENGENE VÆRD
Line Sanger
Dette var den fedeste gave jeg fik til min 30 års fødselsdag !!! Tak venner .. bileder er på face ..kan anbefale Funballz.com til alle herinde !
Kenneth Mikkelsen
WoW - dette var bare den fedeste oplevelse vi har haft i lang tid !
Blev flot modtaget , fik introduktion i hvordan vi fik det bedste ud af at gå på vandet :)
Der var præmie til vinderen og vi fik de sejeste billeder .. Dette er noget jeg vil anbefale til polterabend og andre 2 personers event !

Kenneth
Kasper Larsen
Hold da kæft en fed oplevelse !!

Dette var bare den fedeste oplevelse, super friske instruktører, som guidede os godt igang og vi prøvede flere gange i løbet af den halve time, vi var på vandet !

Dette er en helt unik oplevelse, som jeg mener alle må prøve en gang i deres liv :)

Tak for en fed dag !!
Cecilie
det er så fedt har prøvet de mange gange og du bliver aldrig træt af at prøve dem
Marin
Det er totalt sjovt

Se flere anmeldelser

Personlig informationLuk