Formel 1 simulator
Formel 1 simulator

Denne ekstremt realistiske simulator giver dig nu muligheden for at teste, om du har evnerne til at give Formel 1-kongerne Alonso, Hamilton eller Schumacher baghjul.

Du får styringen i et cockpit, der med hensyn til både instrumentering, funktionalitet og kontrol ligger meget tæt op ad cockpittet i en ægte Formel 1-racer. Foran dig viser tre store skærme med utrolig virkelighedstro grafik præcis, hvad en Formel 1-kører vil opleve under et rigtigt Grand Prix.

Simulatoren er udstyret med force feedback, hvilket betyder, at du, direkte på krop og hænder fra sæde og rat, kan mærke alle ujævnheder og sving fra de laser-scannede baner.

Fra cockpittet kan du desuden hele tiden fuldt ud føle både farten, motorvibrationerne og alle udfordringerne på en af de mange baner fra hele verden, som simulatoren giver dig mulighed for at teste.

Forbered dig på nervepirrende racerløb, hvor du virkelig mærker Formel 1-kørsel på din egen krop!

I alt 1 fantastisk partner

Yourace

Brabrand
15, 30 el. 60 minutter med instruktør
1 personFYSIK:Max. 120 kg og Min. højde er 160 cmALDER:Min. 14 år
Eneste mulighed i Danmark , hvor privatpersoner kan teste sine evner som racerkører i ekstremt virkelighedstro Formel 1 simulatorDa der er flere simulatorer opstillet ved siden af hinanden, har du mulighed for at udfordre en anden kører til et virkelighedstro Formel 1 Grand Prix. Dette forudsætter køb af 2 stk. gavekortDer kræves ingen kørekort eller erfaring med racerkørsel - alle kan være med!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1816

149,00
Formel 1 simulator
299,-
kr.149
299,-