TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Wellness

Gavekort til wellness-oplevelser

Køb en afslappende gave til en du holder af, eller forkæl dig selv med den ultimative afslapning, med et wellness-gavekort fra GO DREAM. Vi tilbyder mange forskellige wellness oplevelser, lige fra wellness-ophold til lækker spa og massage. Gavekortene egner sig perfekt som værtindegave, fødselsdagsgave, studentergave eller hvis du vil forkæle din veninde.

Om du ønsker at få løsnet muskler og led, få hudpleje eller afslappende aromaterapi, så finder du helt sikkert det rigtige gavekort til wellness her på siden.

16 Oplevelser
Wellness ophold
Wellness ophold
1.499,-
Totum kropsterapi
Totum kropsterapi
599,-
Hjemmemassage med RaskRask
Hjemmemassage med RaskRask
398,-
Wellness & forkælelse
Wellness & forkælelse
399,-
Wellness fra top til tå
Wellness fra top til tå
1.500,-
Ystad Saltsjöbad - DELUXE
Ystad Saltsjöbad - DELUXE
2.810,-
Velvære til mænd
Velvære til mænd
1.150,-
Wellness og forkælelse til mænd
Wellness og forkælelse til mænd
600,-
Afslappende wellness til hende
Afslappende wellness til hende
600,-
Luksus manicure og pedicure
Luksus manicure og pedicure
700,-
Kranio-Sakral Terapi
Kranio-Sakral Terapi
599,-
SUP yoga
SUP yoga
220,-
Personlig træner
Personlig træner
999,-
Holistisk stressbehandling
Holistisk stressbehandling
599,-
Wellness ophold - Ystad Saltsjöbad
Wellness ophold - Ystad Saltsjöbad
2.250,-
Yoga-søndag med brunch
Yoga-søndag med brunch
395,-

Husk wellness i hverdagen

Wellness oplevelser er ofte noget, som bliver sparet væk i den travle hverdag. Dette er ikke ensbetydende med, at ikke har lyst, men ofte fordi vi enten ikke føler vi har tid eller penge. Der er dog én ting, som der er værd at huske; Du må aldrig glemme dig selv.

Så snart du har klikket “køb” af din wellness oplevelse vil en følelse af lethed strømme ind over dig, for det er nu en dejlig følelse at forkæle sig selv og én man absolut ikke skal undervurdere.

I en verden, hvor mange af os klatrer karrierestigen vil, skal man huske at få koblet af. Det kan du blandt andet gøre med en dag, som kun har fokus på din velvære. Som minimum, bør du dedikere én dag om måneden til at gøre præcis som du har lyst til. Det vil uden tvivl bidrage positivt til din hverdag.

Wellness er et vidt begreb, men betyder grundlæggende at opretholde et godt helbred ved at være i harmoni med sig selv. Det er er noget vi alle kan relatere til og noget som alle bør bestræbe efter at opnå.

Wellness er sågar blevet så populært, at mange arbejdspladser er begyndt at indføre det. For eksempel i form af billig massage i arbejdstiden eller tilbud på medlemskaber til fitnesscentre.

Hos GO DREAM har vi utallige pakker med gavekort til wellness oplevelser, hvad end du vil finde en wellness pakke til dig selv eller en af dine kære.


Wellness gavekort: forkæl dig selv eller andre

Vi kan tilbyde luksus behandlinger til både ansigtet og kroppen, så du kan vælge præcis det du har brug for. Vi har ligeledes både enkelt wellness behandlinger eller et fuldt ophold, hvor du får forkælet alle sanserne. Vores luksus ansigtsbehandling er utrolig afstressende og samtidig forebyggende for din hud. En dygtig kosmetolog vil bruge præcis de produkter, som passer til din hud kombineret med en afslappende ansigtsmassage og skøn hovedbundsmassage. Et perfekt wellness gavekort til dig selv eller til din veninde, kæreste eller mor. Vi har også andre afslappende wellness oplevelser, såsom en lækker dybdegående massage eller massage med hotstones. Du kan også vælge en wellness oplevelse med forkælelse fra top til tå, hvor du kan få hele pakken med massage, manicure, pedicure, ansigtsbehandling og hudanalyse. Denne oplevelse skal du muligvis sætte en hel dag af til, men så lover vi også, at du efterfølgende er fuldt opladet. Har du mod på at sætte en hel weekend af, kan du også få et lækkert wellness ophold. Her vil weekenden foregå i dit tempo og du har fri adgang til wellness området med spa, swimmingpool og jacuzzi. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe lige de behandlinger som du har lyst til. Et wellness ophold er en rigtig god måde at få en wellness oplevelse som du kan dele med en anden. Tag afsted med din bedste veninde, mor eller partner og nyd en dejlig, afstressende weekend sammen.