TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Massage og spa

Køb gavekort til lækre massage- og spaoplevelser

Massage og spa oplevelser er det bedste du kan give dig selv. Det er desværre noget som de fleste af os sparer væk i vores travle hverdag, men det er ikke særligt klogt. Det er nemlig godt for både krop og sjæl at prioritere en massage i ny og næ.

Nogle nedprioriterer at forkæle sig selv, fordi de ikke føler de har tiden til det, mens det ved andre er budgettet, der klemmer. Derfor er massage og spa oplevelser den perfekte gave til den travle kvinde eller mand, som har det med at glemme sig selv i forbifarten. På den måde bliver de nemlig “tvunget” til at komme afsted.

Se vores store udvalg af gavekort til massage og spa nedenfor.

13 Oplevelser
Spaophold på Comwell Borupgaard
Spaophold på Comwell Borupgaard
2.199,-
Luksus overnatning på Villa Strandvägen
Luksus overnatning på Villa Strandvägen
3.850,-
Hjemmemassage med RaskRask
Hjemmemassage med RaskRask
398,-
Skøn Massage
Skøn Massage
399,-
Hotstone massage
Hotstone massage
599,-
Chokolademassage
Chokolademassage
549,-
Graviditetsmassage
Graviditetsmassage
600,-
Hawaiiansk Lomi massage
Hawaiiansk Lomi massage
650,-
Luksus massage
Luksus massage
500,-
Shiatsu massage - skøn afspænding
Shiatsu massage - skøn afspænding
499,-
Tantra Massage for mænd
Tantra Massage for mænd
1.900,-
Tantra Massage for kvinder
Tantra Massage for kvinder
2.200,-
Bad med Garra Rufa fisk
Bad med Garra Rufa fisk
349,-

Massage og spa oplevelser hjælper til at bibeholde et godt helbred. Her får du nemlig mulighed for bare at modtage, fokusere på din egen velvære og stresse af.

Flere større virksomheder har forstået vigtigheden af en god dybdegående massage, og giver medarbejdere mulighed for massage i arbejdstiden. Er din virksomhed ikke en af dem eller vil du forkæle en du har kær, kan du finde et stort udvalg af massage og spa oplevelser hos os.


Massage oplevelser er gode for dit helbred

En god massage er ikke kun tænkt som afslapning, men har også en masse andre gavnlige effekter. Ordet massage betyder faktisk “at ælte metodisk for at helbrede lidelser”. Derfor giver det også fin mening, at det er en god metode til at opnå et godt helbred. En lækker dybdegående massage kan også modvirke stress, sænke blodtrykket og øge blodcirkulationen. Massagen er selvfølgelig også eminent til at løsne spændinger og lindre de smerter, som man måtte have. Man skal dog aldrig nedprioritere massage blot, fordi man ikke har ondt nogen steder. Massage er også godt som et forebyggende middel, og man skal derfor ikke vente med at tage til massør af den grund. Vi har utallige massage oplevelser, hvad end du vil have en hotstone massage, dybdegående massage eller en alternativ chokolademassage til dig selv eller en du har kær. Ved en hotstone massage vil en massøren, samtidig med massagen, bruge lavasten til at fjerne afspændinger fra din krop. Varmen fra stenene trænger langsomt og dybt ind i musklerne og du vil tydeligt kunne mærke, hvordan din spændinger løsnes. Ved vores chokolademassage vil der ligeledes bruges lavasten, men som navnet antyder, også chokolade til massagen. Chokolade har nemlig en fantastisk beroligende effekt på huden. Du kan også finde den almindelige dybdegående massage, hvor massøren vil skræddersy behandlingen til den enkeltes behov. Uanset, hvilken slags massage, du har lyst til, kan du uden tvivl finde den i vores store udvalg af massage oplevelser.


Spa oplevelser er gode for krop og sjæl

At være i spa har mange gode effekter for både krop og sjæl. Det skyldes en kombination af de trykkende og masserende effekter samt impulserne af varme og kulde. At være i spa hjælper ligeledes med at fjerne væskeophobninger og gøre led og muskler mere smidige. Dette, fordi vandet blødgører dine muskelfibre og låser stive led op. Du skal til gengæld ikke gå i spa lige inden du skal noget vigtigt. Varmt vand gør dig nemlig døsig, så du skal være fri til at kunne gå hjem i seng, hvis nødvendigt. Vi har heldigvis et stort udvalg af spa oplevelser, både i form af wellness ophold eller enkle oplevelser. Vi har ligeledes både spa oplevelser til den enkelte person og wellness ture, som er bedst at opleve sammen med andre.


Hvor kan jeg bruge gavekort til massage eller spa?

Massage gavekort og gavekort til spa-oplevelser fra GO DREAM kan bruges i det meste af Danmark. De fleste massage- og spa-oplevelser kan benyttes Jylland, Fyn og Sjælland. Gavekortene kan benyttes i flere store byer og i de største byer som København, Århus, Odense og Aalborg findes der flere steder, hvor man kan få en skøn massage en få en lækker spa-behandling.

Foruden Danmark, kan du også købe oplevelsesgavekort til massage og spa, der kan benyttes i Sverige og Tyskland.

Her på siden finder du en lang række gavekort til massage og spa til kvinder, mænd, gravide og til par. Så køb en oplevelse til selvforkælelse til dig selv eller en du holder af.