Velvære

 

Gavekort til forkælelse

Noget af det bedste man kan give til en man holder af - uanset om der er tale om din kæreste, kvinden i dit liv, manden i dit liv, eller et par gode venner - er forkælelse.

Forkæl en eller et par med et gavekort til en dejlig forkælelse. Det er den perfekte gave til bryllup, bryllupsdag, årsdag, som morgengave, eller fødseldagsgave. Prøv det og gavemodtagerne vil nyde det!

Husk at gavekort fra GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk har 2 års gyldighed fra købsdato, og at det er gratis at ombytte gavekortet til andre oplevelser i hele gyldighedsperioden. Bestil i dag og få leveret i flot gaveæske indenfor få dage eller vælg et e-gavekort, som leveres på et par minutter.

51 Vare(r)

Et gavekort til forkælelse kan f.eks. være et gavekort til wellness, et romantisk ophold, et slotsophold for 2, en udsøgt gourmet middag, eller en overraskelse. Overrask kæresten, kvinden eller manden med et gavekort til forkælelse, som man ikke har tid til i hverdagen. Du kender selv din partner bedst, så vælg f.eks. mellem romantik, luksusmassage, noget helt personligt eller for et par. Så kategorien her omfatter forkælelse til sig selv, forkælelse til par og muligheden for at påskønne en anden, som har fortjent lidt ekstra omsorg i en stresset og travl hverdag. Et hvilket som helst gavekort købt hos Oplevelsesgaver.dk kan byttes til en hvilken som helst anden oplevelse i alle kategorier indenfor 2 år fra købsdato