• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Forhindringsløb midt i København

OCR-løb den 14. maj 2017

Forhindringsløb midt i København

Lagerstatus: På lager

299,-
Total: 299,-
kr.299
Forhindringsløb midt i København
Total: 299,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Forhindringsløb midt i København

Obstacle Course Racing (OCR) /forhindringsløb, er blevet en utrolig populær sport over hele verden. Det er en af de hurtigst voksende sportsgrene i USA lige nu, og nu er det også kommet til Danmark.

Obstacle City Run er et løb midt i København, som finder sted søndag den 14. maj 2017. Det er et ca. 8 kilometer langt løb med 15-20 forhindringer undervejs. Det er et løb hvor hele familien kan deltage (5 – 60 år). Du kommer blandt andet til at kravle igennem biler, løbe over bildæk, op ad ramper og meget mere!

Træning er selvfølgelig en god ting. Især for at forebygge skader. Men det er ikke et krav for at kunne gennemføre et OCR-løb.

I dette løb løber man oftest sammen med andre, og venter på hinanden undervejs. Tiden er ikke vigtig, det der er vigtigt er at have det sjovt!

Tag jer den tid det tager, og fokusér på at have en skæg og underholdende dag.  

Hver forhindring giver dig en personlig sejr. Hvis man har svært ved at gennemføre en forhindring, så hjælper man helt automatisk hinanden. OCR er fyldt med team-spirit!

Er du klar på at prøve kræfter med et OCR-løb, så er denne oplevelse oplagt! Den perfekte gave til kæresten, veninden og familiemedlemmer, for alle, gammel som ung!

Rigtig god fornøjelse!

Ca. 2 timer
Løbenummer til 8 kilometer OCR-løb T-shirt Medalje
For alle i alderen 5-60 årFor 1 person
Der bliver udleveret en t-shirt ved start. Vær OBS på vejret og passende påklædning hertil Gavekortet er gyldigt for 1 person til OCR-løb d. 14/5-2017

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk