Menneskeskæbner
- sjove og tragiske begivenheder der samlede København

Tag med på en byvandring, hvor vi indvier jer i folkets egne fortællinger fra det indre København.

I staldlygtens skær hører I både vandrehistorier, fortællinger og anekdoter tilknyttet vores gamle hovedstad. Oplev den indre by og opdag gader og bygninger i et nyt lys og hør samtidig, hvordan københavnerne har oplevet, overlevet og levet i København.

Blandt andet hører vi om, hvorfor det altid blæser på Vor Frue plads og om en brud som, blev så vred at hun forårsagede en solformørkelse.

I alt 1 fantastisk partner

Ghosttour.dk

Valby
Oplevelsen varer i ca. 1,5 tim.
- Denne oplevelse inkluderer en billet til turen "Menneskeskæbner" i København for 1 person- Guidet tur i Københavns gader- Afrunding med mulighed for snak og spørgsmål
Gavekortet er gyldigt for 1 person
Gavekortet er gyldigt for 1 personOplevelsen foregår på gåben i Københavns gader og derfor skal du være i stand til at gå rundt under hele oplevelsen. Turene foregår fredag i ulige uger fra april til december

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3028

149,00
Menneskeskæbner
120,-
kr.149
120,-