+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Fødselsdagsgave til mor

Den bedste fødselsdagsgave til mor

Søger du efter den perfekte fødselsdagsgave til mor og gerne noget der er lidt mere personligt og originalt de ønsker der er på din mors ønskeliste? Så overvej lige disse gaveideer til mor til hendes fødselsdag. Årets gave til mor er en oplevelse på gavekort. Giv en overraskelse til mor i form af et oplevelsesgavekort til en sjov oplevelse, et gavekort til wellness eller til en restaurant. Find en god gave til mor her og giv hende en gave der huskes hele livet.

Gaver til mødre i alle aldre

Ligegyldig hvor mange år din mor fylder, så fortjener hun en fantastisk gave. Man bliver aldrig for gammel til at opleve noget nyt. Derfor bør fødselsdagsgaven til mor i år være et oplevelsesgavekort fra GO DREAM. Da der er mere end 300 oplevelser af vælge mellem her på siden, så er der helt sikkert også en din mor vil synes om. Hvad end hun er 30 år, 40 år, 50 år eller 60 år, så er der en oplevelse der passer til hende. Det kan være noget hun kan opleve alene, samme med en ven eller med hele familie. Se masser af spændende, sjove eller afslappende oplevelser her på siden og find inspiration til en fantastisk fødselsdagsgave til mor.

30 Vare(r)

Ideer til den personlige fødselsdagsgave til mor

Sidder du og tænker "hvad skal jeg finde på som fødselsdagsgave til min mor"? Så finder du svaret herover. Overrask mor med en af vores gode gaveideer til mor, som hun helt sikkert bliver glad for. Fødselsdagsgaven til mor er den perfekte gave til en mor, som har fortjent en god, personlig og anderledes gave. På denne side har vi samlet nogle gaveforslag til din mor, så kig på vore andre gavekort til uforglemmelige oplevelser.

Skal fødselsdagsgaven til mor være personlig og noget andet er de sædvanlige kedelige materielle gaver, så giv en oplevelse der passer til din mors personlighed. Er hun typen der skal have fart og spænding i hverdagen, så kig på nogle af vores mange adrenalin oplevelser. Det kan eksempelvis være en tur i sportsvogn, Big swing på Refshaleøen eller paragliding. Elsker hun kilder i maven og rutschebane ture, vil en hyggelig dag i Tivoli være sagen. Du finder hos GO DREAM en lang række forskellige Tivoli gavekort, fra entré og turpas til årskort og familiepakker.


Fødselsdagsgaven til den travle mor

Har din mor en travl og stresset hverdag, er et gavekort til massage eller anden wellness måske en bedre fødselsdagsgaveide. Med en wellness oplevelse får din mor rig mulighed for at komme helt ned på jorden og stresse af. Der er både massage og spa gavekort til en person og til to personer, så hun eventuelt kan få en god dag med en veninde. En anden afslappende oplevelse du kan give din mor i fødselsdagsgave er et gavekort til en restaurant, hvor du kan nyde en lækker gourmet middag.


Og vær ikke bange for at vælge forkert. Alle vore oplevelser kan byttes i alle de to år, som gavekortet er gyldigt.

bottom: 140,