+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Fødselsdagsgaver til far

Den bedste fødselsdagsgave til far

Fødselsdagsgaven til far kan være svært at finde på, hvis man ikke skal holde sig til hans gaveønsker, som ofte er ret kedelige. Prøv en ny gaveide til far, og giv ham en oplevelse, som han ikke har prøvet før. Vore gaveideer til fars fødselsdag omfatter gavekort til en række spændende, sjove og eventyrlige oplevelser, som han helt sikkert vil sætte stor pris på. Hvad end din far sætter pris på gourmet oplevelser, hurtige sportsvogne eller en tur i biografen, så findes der en oplevelsesgave til ham her på siden.

Gaver til fædre i alle aldre

Ligegyldig hvor mange år din far fylder, så fortjener han en fantastisk gave. Hele livet igennem bør man få ny oplevelser, ligegyldigt hvor gammel man er. Derfor bør fødselsdagsgaven til far i år være et oplevelsesgavekort fra GO DREAM. Med mere end 300 oplevelser at vælge mellem her på siden, så er der helt sikkert også en din far vil synes godt om. Hvad end han er 30 år, 40 år, 50 år eller 60 år, så er der en oplevelse der passer til ham. En oplevelse kan både være noget han kan opleve alene, noget i kan gøre sammen eller sammen med hele familie. Her på siden kan du se mange spændende, sjove eller afslappende oplevelser og finde inspiration til en fantastisk fødselsdagsgave til far.

21 Vare(r)

Ideer til en personlig fødselsdagsgave til far

Vil man gerne give sin far en god og personlig fødselsdagsgave som ikke bare er det samme som sidste år, så er en oplevelse et oplagt valg. For at finde den perfekte fødselsdagsgave til din far, skal du tænke over hvilke type person han er. Kan han lide at bruge hovedet og løse gåder, vil et gavekort til Escape Room være en fødselsdagsgave din far vil sætte stor pris på. Spillet går ud på at løse gåder for at slippe ud af et rum. Det er en fantastisk oplevelse I kan gøre sammen, eller som din far kan lave sammen med sine venner.


Giv din har en afslappende oplevelse

Har din far en travl og stressende hverdag, så trænger han nok til at slappe af med en god gang wellness. GO DREAM tilbyder flere forskellige gavekort til massage og spa, som kan få din far helt ned på jorden, så han kan koble af fra hverdagens stress og jag.

Er din far mad interesseret, kunne et gavekort til restaurant være en god ide til fødselsdagsgave. Her kan han opleve fantastisk gourmet på spisesteder rundt om i Danmark. Med en oplevelsesgavekort til en madoplevelse, kan din far få en hyggelig og afslappende aften med en han holder af, mens de bliver opvartet med den bedste mad og drikke.

En ide til fars fødselsdag kunne være alt lige fra et gavekort til vinsmagning, til en golf oplevelse i Frankrig. Vi har samlet nogle gode gaveideer til far der har alt i forvejen, men som kan trænge til nogle gode oplevelser. Den perfekte fødselsdagsgave til far er noget han ikke har prøvet før, så giv ham lige den oplevelse, som han har drømt om hele livet, men som han aldrig har fået taget sig sammen til selv. Og så kan et oplevelsesgavekort byttes i alle de 2 år, som det er gyldigt. Så hvis han f.eks. ikke tør at flyve i luftballon, kan han bytte til en prøvetur i en sportsvogn.

bottom: 140,