+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Fødselsdagsgave til kæresten

Find fødselsdagsgaven til din kæreste

En fødselsdagsgave til kæresten der har alt, skal selvfølgelig være en overraskelse, som han eller hun ikke forventer. Hvis du går frem efter kærestens ønskeliste, er det jo ikke en overraskelse. Og hvis du vil huskes for din kærestegave til fødselsdagen, skal du give en oplevelse. En oplevelsesgave vil blive husket og specielt vil giveren blive husket længe. En oplevelse er, uanset om det er til en mandlig eller en kvindelig kæreste, den perfekte fødselsdagsgave til kæresten. Hos GO DREAM kan du finde oplevelser til alt fra Escape room og flyvning i luftballon til en tur i Tivoli eller et kro- og hotelophold.

Fødselsdagsgaver til mænd og kvinder i alle aldre

Uanset om din kæreste er en kvinde eller mand, er 18 år, 20 år eller 60 år, så vil et oplevelsesgavekort være en fødselsdagsgave der både skaber glæde og som huske mange år frem. Da det er en fødselsdagsgave til kæresten, så vil en romantisk oplevelse I kan få sammen være oplagt. Det kan for eksempel være en tur i biografen, en rejse, en middag på restaurant eller en lækker spa og massage oplevelse. Få masser af inspiration til den perfekt fødselsdagsgave til kæresten her på siden.

24 Vare(r)

Fødselsdagsgave til kæresten – Ham

En fødselsdagsgave til kæresten skal naturligvis være noget specielt som viser, hvor meget du holder af ham. Mange synes dog det kan være svært at finde fødselsdagsgaver til mænd. Men det behøver det ikke være. Du skal bare tænke på, hvordan han er som person og hvad han kan lide at lave. For ligegyldigt hvilken type person han er, der helt sikkert en oplevelse, der vil være en god fødselsdagsgave til ham.

Fødselsdagsgaven til ham kunne være en oplevelse der giver et adrenalinkick, for eksempel faldskærmsudspring. Det kunne også være spændende oplevelser på en storbyferie eller forlænget weekend.


Fødselsdagsgave til kæresten – Hende

Skal du finde fødselsdagsgave til kæresten, men gider du ikke gave de sædvanlige gaver til kvinder? Så kig igennem vores store sortiment af oplevelser. Der er noget der passer til alle typer kvinder. Fra lækker wellness med spa og massage til lækre gourmet oplevelser. Ud af vores mere end 300 oplevelsesgaver kan du helt sikkert finde den rigtige fødselsdagsgave til hende.


Hvad er en god fødselsdagsgave til en kæreste - mand eller kvinde? Vore gaveforslag til kæresten her på siden repræsenterer kun et udpluk af alle de oplevelser, som du kan vælge imellem som fødselsdagsgave. Så uanset om din kæreste er til en oplevelse med action, sport, hygge, velvære, sjov, eller romantik, så har vi gavekortet der passer til. Et oplevelsesgavekort kan desuden byttes i hele 2 år fra købsdatoen, så du kan være sikker på, at gavekortet bliver modtaget med taknemmelighed.

bottom: 140,