+2 millioner har prøvet vores oplevelser

50 års fødselsdag

Ideer til 50 års fødselsdagsgave

At blive 50 år er noget helt særligt. Børnene er blevet ældre, måske endda flyttet hjemmefra, og der er igen tid til at nyde livet - bare en smule. Derfor være oplagt at give en oplevelse i gave, hvis du er inviteret til 50 års fødselsdag.

De fleste i den alder, er desværre heller ikke så gode til at give ønskeseddel, for “de mangler jo ikke noget”. Men jo, det gør de. De ved det bare ikke endnu. Er du helt på bar bund omkring, hvad du skal give, har vi heldigvis en masse oplevelser at vælge imellem, som du kan trække inspiration fra.

Der er noget til enhver smag og ethvert budget, så ligegyldigt, hvem du skal fejre, kan du finde den perfekt 50 års fødselsdagsgave her.

18 Vare(r)

Hvad giver man i 50 års fødselsdagsgave?

En oplevelse er perfekt til en 50 års fødselsdagsgave. Hvilken oplevelse du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvem du skal til 50 års fødselsdag hos. Til en 50 års fødselsdag vil en lækker gourmet-oplevelse eller et gavekort til smagning af vin eller øl, være en rigtig god gave. Skal der gøres lidt mere ud af fødselsdagsgaven, kan et ophold på en kro eller hotel være oplagt. Disse gaver vil passe til både den mandlige og kvindelige fødselar. Hvis du skal finde den perfekte 50 års fødselsdagsgave, så find en oplevelse fødselaren ikke selv ville have tænkt på, men som passer til personen. Er det en der arbejder meget til hverdag, kan det eksempelvis være et wellness-ophold.

Hos GO DREAM er det også muligt at købe et åbent gavekort, så fødselaren selv kan bestemme sin oplevelse.

bottom: 140,