30 års fødselsdag

Find den perfekte 30 års fødselsdagsgave

En 30 års fødselsdag er for mange en meget speciel fødselsdag. Nogle er for længst færdig med studierne, har haft deres første job og er færdig med deres “hvad-skal-jeg-med-mit-liv”-krise. De har måske ligefrem købt hus, skal til at stifte familie og er klar til en ny fase i deres liv. Her vil en oplevelsesgave til hele familien, om det indebærer kæreste eller børn, være oplagt til en god 30 års fødselsdagsgave. Andre er slet ikke klar til det seriøse og der kan du tænke i lidt mere ekstreme oplevelser til en 30 års fødselsdagsgave.

At blive 30 år skal fejres. Nogle har stadig tradition for at give peber, hvis man ikke er gift, mens andre i stedet vil fokusere på at finde den perfekte gave til fødselaren. Runde fødselsdage skal generelt fejres en smule mere end de almindelige fødselsdage. Derfor kan det være nervepirrende at skulle finde den perfekte gave. Heldigvis har vi masser af oplevelser at vælge imellem, om det er din kæreste, veninde eller en helt tredje du skal finde en 30 års fødselsdagsgave til.

24 Vare(r)

Det vil nemlig typisk være til denne fødselsdag, hvor alle andre vælger at tænke praktisk, fordi man for alvor er ved at blive voksen. Men at blive voksen behøver heldigvis ikke være lig med kedelige gaver som sokker og håndklæder. Giv fødselaren en oplevelse i 20 års fødselsdagsgave og giv en gave som ikke går i glemmebogen.


Hvad giver man i 20 års fødselsdagsgave?

Kender du fødselaren godt, vil vi anbefale, at du prioriterer at gøre fødselsdagsgaven meget personlig. Det kan eksempelvis være, at der er en tur I altid, har talt om at tage sammen eller noget du ved, at I begge gerne vil opleve? Vi har et hav af oplevelsesgaver, så du kan uden tvivl finde en 20 års fødselsdagsgave, som passer godt til fødselarens personlighed. 20 år er en rigtig god alder til at på eventyr og vi har heldigvis rigtig meget indenfor den kategori. En god 20 års fødselsdagsgave kunne for eksempel være en tur i helikopter eller i luftballon. Det er noget de fleste af os ikke kommer til at opleve og uden tvivl en oplevelse, som vil huskes resten af livet. Lever fødselaren højt på adrenalin, kan du sagtens skrue en tand op for action elementet og vælge en oplevelse med ekstremsport som faldskærmsspring eller en prøvetur i en hurtig sportsvogn som 20 års fødselsdagsgave. Er det en kvindelig fødselar kan det i stedet være en god idé at fokusere på forkælelse. Vi har alt fra make-up, manicures og pedicures til wellness som massage og spa. Skal du til 20 års fødselsdag i nærmeste fremtid? Få idéer til den perfekte 20 års fødselsdagsgave i vores udvalg af oplevelser nedenfor. Er du i tvivl, kan du også blot vælge et gavekort, så fødselaren selv kan bestemme sin oplevelse.