+2 millioner har prøvet vores oplevelser

18 års fødselsdag

Gaveideer til 18 års fødselsdag

En 18 års fødselsdag repræsenterer overgangen fra barn til voksen og derfor er er det oplagt, at din gave også siger det! Du vil selvfølgelig også gerne give noget, der signalere fest og farver. Det kan heldigvis let kombineres, hvis du kigger på vores idéer til 18 års fødselsdagsgaver.

Til en 18 års fødselsdag vil der typisk forventes lidt større gaver end normalt. Gaverne skal ligeledes gerne være sjove, vilde og fyldt med action. Der ikke tvivl om, at gamle Tante Olga, nok skal købe en masse “flytte-hjemmefra”-gaver og derfor skal du slet ikke tænke i disse baner, når du skal købe en 18 års fødselsdagsgave.

Find den perfekte 18 års fødselsdagsgave blandt vores mere end 300 oplevelser.

16 Vare(r)

En oplevelse vil være noget som fødselaren vil huske til evig tid, og særligt fordi det netop var en 18 års fødselsdagsgave. At fylde 18 er en vigtig affære og uden tvivl en fødselsdag, der vil blive husket som en af de bedste. Derfor vil du selvfølgelig gerne finde den perfekte 18 års fødselsdagsgave til at matche dette. Find inspiration blandt vores store udvalg af oplevelser, som er ideelle til en 18 års fødselsdag.


Hvad giver man i 18 års fødselsdagsgave?

For mange betyder det at fylde 18 år, at man må gå i byen og man må køre bil - i hvert fald uden en voksen. Vi har et hav af oplevelsesgaver, som repræsenterer netop dette. En 18 års gave skal helst være lidt personlig og derfor kan du passende købe en oplevelse, som fødselaren kan have sammen med dig. Er der noget I altid har snakket om at opleve sammen? Så er det oplagt at give dem det i 18 års fødselsdagsgave. En oplagt oplevelse, som 18 års fødselsdagsgave, vil være en tur i en lækker sportsvogn, til ham eller hende, som elsker fart og biler. Vi har ligeledes cocktailkurser til dem, som gerne vil fejre, at de nu er 18 år og myndige. Oplevelser fyldt med action er generelt en god 18 års fødselsdagsgave. Vi har alt fra faldskærmsspring, F-16 flysimulator til riverrafting og escape rooms. Det er uden tvivl nogle oplevelser, som fødselaren vil huske dig for altid! Vil du hellere forkæle den 18-årige og byde dem velkommen til voksenlivet på en anderledes måde, kan vi også tilbyde oplevelser som make-overs, professionel massage eller en tur i fiskespa til en 18 års fødselsdagsgave. Skal du til 18 års fødselsdag inden længe? Så tag et kig på vores oplevelser nedenfor og find inspiration til din gave. Er du stadig i tvivl om, hvilken oplevelse du skal vælge, kan vi selvfølgelig også tilbyde dig et gavekort, således, at fødselaren selv kan udvælge sin egen 18 års fødselsdagsgave.

bottom: 140,