TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Fødselsdagsgaver

Find unikke fødselsdagsgaver til mænd og kvinder

Er du inviteret til fødselsdag, men mangler stadig at finde gaven? Så start med at kigge på GO DREAM. Her finder du et stort udvalg af fødselsdagsgaver til ham og hende. Der er noget for enhver smag og til alle aldre. Skal det være en lækker gastronomisk oplevelse, et ophold eller en vild oplevelse? Med over 400 oplevelsesgavekort skal der nok være en gave, som fødselaren bliver glad for.

27 Oplevelser

Giv en personlig gave til fødselaren

Et oplevelsesgavekort vil er en særlig og unik gave, da man kan give en oplevelse som modtageren aldrig har prøvet før. Hvad end du leder efter fødselsdagsgaver til ham, hende, mor eller far, så kan du finde gode idéer til oplevelser her på siden. Med over 400 oplevelser i forskellige kategorier, kan du helt sikkert få en idé til en fødselsdagsgave der vil blive husket.

Den perfekte fødselsdagsgave er en gave, som fødselaren husker længe. Og en god oplevelse værdsættes højt hos modtageren. Hos GO DREAM har vi masser af ideer til fødselsdagsgaver til både mænd og kvinder, uanset om der er tale om en 18 års eller 60 års fødselsdag.

Skulle modtageren mod forventning ikke være tilfreds med fødselsdagsgaven, kan oplevelsen byttes til et andet oplevelsesgavekort fra GO DREAM.


Fødselsdagsgave til ham

Skal du finde en fødselsdagsgave til en mand, men gider ikke give de samme kedelige gaver som sidste år? Og skal det være noget mere interessant end de sædvanlige fødselsdagsgaver til mænd som elektronik, fiskeudstyr eller ting til garagen? Så bør du overveje et oplevelsesgavekort til ham i fødselsdagsgave. En oplevelse er noget han vil kunne huske, og der findes en oplevelse til enhver mand. Hvad end han er til lækre gourmet-oplevelser, ekstremsport, naturoplevelser, en tur i sportsvogn eller golf, så kan du finde idéer til fødselsdagsgaver til mænd hos GO DREAM. For at fødselsdagsgaven til en mand ikke bliver de samme ensformige og materielle ting, så overvej at give en oplevelse. At give en uforglemmelig oplevelse viser, at du kender personen og ved hvad han kan lide. Med et oplevelsesgavekort forsvinder fødselsdagsgaven ikke ind bagerst i skabet, men skaber i stedet et minde der varer ved i mange år efter.


Fødselsdagsgave til hende

Med over 400 oplevelser finder du naturligvis også mange spændende, sjov og udfordrende oplevelsesgaver, der vil være perfekt som fødselsdagsgave til hende.

Mange, især mænd, synes kvinder kan desværre være lidt besværlige at vælge gaver til. De bliver ikke tilfredse med blot et par underbukser eller 10 pakker sokker som din gamle far. Derfor skal der tænkes ud af boksen, hvis du skal finde god og personlig fødselsdagsgave til din kæreste, veninde, søster eller mor.

Kvinder vil også gerne overraskes og derfor vil den perfekte gave ligeledes være noget hun endnu ikke har tænkt på selv. De gaver som huskes og ofte bliver mest værdsat, er nemlig dem som ikke findes på ønskesedlen. Derfor er de bedste fødselsdagsgaver til hende, dem som hun ikke har set komme.

En oplevelse kan være en oplagt mulighed for at give hende en anderledes, men betænksom gave. Det er helt sikkert noget hun vil huske for evigt og meget bedre end den kedelige læbestift, som du havde i tankerne først.

De mest populære fødselsdagsgaver til hende fra GO DREAM er wellness-gavekort, madoplevelser, biografgavekort og storbyferie.

Skulle hun alligevel ikke være helt tilfreds med valget af oplevelse, kan hun hos GO DREAM bytte den til en anden oplevelse uden ekstra gebyr.