+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Fødselsdagsgaver

Find gode fødselsdagsgaveidéer

Er du inviteret til fødselsdag, men mangler stadig at finde gaven? Så start med at kigge på GO DREAM. Det er bestemt ikke altid let at finde på en idé til en fødselsdagsgave. Det kan være svært, hvis det er til en man ikke kender særlig godt, men næsten lige så svært, hvis det er en fødselsdagsgave til en man giver gave hvert år. Efter nogle har man efterhånden givet de mest almindelige gaver. Men skal din gave skille sige ud fra mængden og huskes af fødselaren mange år efter, så skal der nogle specielle idéer til.

Giv en personlig og unik fødselsdagsgave

Et oplevelsesgavekort vil ofte være en særlig og unik gave, da man kan give en oplevelse som modtageren aldrig har prøvet før. Hvad end du leder efter fødselsdagsgaver til ham, hende, mor eller far, så kan du finde gode idéer til oplevelser her på siden. Med over 300 oplevelser i forskellige kategorier, kan du helt sikkert få en idé til en fødselsdagsgave der vil blive husket.

13 Vare(r)

loading

Den perfekte fødselsdagsgave er en gave, som fødselaren husker længe. Og en god oplevelse værdsættes højt hos modtageren. Hos GO DREAM har vi masser af ideer til fødselsdagsgaver til både mænd og kvinder, uanset om der er tale om en 18 års eller 60 års fødselsdag.

Skulle modtageren mod forventning ikke være tilfreds med fødselsdagsgaven, kan oplevelsen byttes til et andet oplevelsesgavekort fra GO DREAM.


Fødselsdagsgave til ham

Skal du finde en fødselsdagsgave til en mand, men gider ikke give de samme kedelige gaver som sidste år? Og skal det være noget mere interessant end de sædvanlige fødselsdagsgaver til mænd som elektronik, fiskeudstyr eller ting til garagen? Så bør du overveje et oplevelsesgavekort til ham i fødselsdagsgave. En oplevelse er noget han vil kunne huske, og der findes en oplevelse til enhver mand. Hvad end han er til lækre madoplevelser, adrenalin kicks, afslapning eller golf, så kan du finde idéer til fødselsdagsgaver til mænd hos GO DREAM.


Fødselsdagsgaveideer til mænd

For at fødselsdagsgaven til en mand ikke bliver de samme ensformige og materielle ting, så overvej at give en oplevelse til hans næste fødselsdag. At give en uforglemmelig oplevelse viser, at du kender personen og ved hvad han kan lide. Med et oplevelsesgavekort forsvinder fødselsdagsgaven ikke ind bagerst i skabet, men skaber i stedet et minde der varer ved i mange år efter.

Sidder du og tænker, jeg mangler ideer til en fødselsdagsgave til min mand? Så er du kommet til rette sted. Med mere end 300 forskellige oplevelser i flere kategorier er der nok at vælge i mellem. En oplevelse er fødselsdagsgaven til manden der har alt, men som mangler oplevelser i livet.

For at finde den helt rette fødselsdagsgave til ham, bør du gøre dig klart hvad modtageren trænger til. Har han en stresset hverdag til et gavekort til wellness være en god gave. Trænger han i stedet til at komme ud og afprøve sine grænser, vil et gavekort til oplevelser fyldt med adrenalin være oplagt. Her kan du blandt andet vælge mellem gavekort til at køre sportsvogn, springe faldskærm eller bodyflight i vindtunnel blandt meget andet.


Fødselsdagsgave til hende

Med over 300 oplevelser finder du naturligvis også mange spændende, sjov og udfordrende oplevelsesgaver, der vil være perfekt som fødselsdagsgave til hende.

Mange, især mænd, synes kvinder kan desværre være lidt besværlige at vælge gaver til. De bliver ikke tilfredse med blot et par underbukser eller 10 pakker sokker som din gamle far. Derfor skal der tænkes ud af boksen, hvis du skal finde god og personlig fødselsdagsgave til din kæreste, veninde, søster eller mor.

Kvinder vil også gerne overraskes og derfor vil den perfekte gave ligeledes være noget hun endnu ikke har tænkt på selv. De gaver som huskes og ofte bliver mest værdsat, er nemlig dem som ikke findes på ønskesedlen. Derfor er de bedste fødselsdagsgaver til hende, dem som hun ikke har set komme.

En oplevelse kan være en oplagt mulighed for at give hende en anderledes, men betænksom gave. Det er helt sikkert noget hun vil huske for evigt og meget bedre end den kedelige læbestift, som du havde i tankerne først.

Skulle hun alligevel ikke være helt tilfreds med valget af oplevelse, kan hun hos GO DREAM bytte den til en anden oplevelse uden ekstra gebyr.


Sådan vælger du den perfekte fødselsdagsgave til hende

Start med at spørge efter hendes ønskeseddel. Trods den måske ikke indeholder noget, som du vil give hende på nuværende tidspunkt, kan den spore dig ind på, hvad hun har lyst til. Hvis hun for eksempel ønsker sig en ny hudplejeserie, vil det for eksempel give dig en indikator af, at hun ville blive rigtig glad for en ansigtsbehandling eller et wellness-ophold. Der er ligeledes rigtig mange kvinder, som ønsker sig make-up, men ville det ikke være meget mere originalt at give hende et make-up kursus, så hun kunne lære at lægge professionel make-up selv? Hvis hendes ønskeseddel ikke giver dig nogle indikatorer, skal du gå mere psykologisk til værks - er hun den vilde type eller kan hun bedst lide en aften i hjemmet? Ud fra hendes type, kan du hurtigt vælge, hvilke af vores oplevelser, som vil være bedst til hende, da vi har gaver til alle aldre og interesser. Om du skal købe gave til din veninde, kæreste eller datter findes der uden tvivl den perfekte oplevelsesgave til hende. Vi har bryn- og vippebehandlinger, massage og manicures til hende, som gerne vil forkæle sig selv og sit udseende. Vi har også cocktailkursus, kokkeskole eller pole dancing til hende, som gerne vil lære samt opleve noget sammen med andre. Hvis det er en fødselsdagsgave til din kæreste, kan du derimod tænke mere romantisk. Hvorfor ikke købe en oplevelse som I kan nyde sammen, så som et kroophold, en wellness tur eller romantisk middag for to? Gå igennem vores mange oplevelser og find den perfekte fødselsdagsgave til hende.

bottom: 140,