• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Fodboldfeber i England

Fodboldfeber i England

Lagerstatus: På lager

1.000,-
Total: 1.000,-
kr.1.000
Fodboldfeber i England
Total: 1.000,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Fodboldfeber i England

Oplev fodbold i London, Manchester eller Liverpool. Tag på fodboldtur og oplev en stemning som kun findes i England samt en fankultur, som er helt unik. De dedikerede foldboldfans mødes flere timer før kampstart for at fejre deres klub. Der bliver sunget hele kampen igennem, hvilket er en fantastisk oplevelse, som ikke findes magen til mange andre steder i verden. Når kampen er slut findes der masser af andre muligheder for spændende oplevelser. Oplev en Engelsk storby på nærmest hold…I kommer ikke til at kede Jer!

Gavekortet dækker 1-2 billetter, dette afhænger dog af, hvilken kamp man vil se, da prisen på billetter varierer afhængig af hvilke hold der spiller. Ved at kontakte Event-tours, kan man få specificeret billettens kategori (afhængig af ønsket kamp) og undlade hotel eller eventuelt få overnatning inkluderet. Man kan som sådan selv vælge sin sammensætning af oplevelsen, så det bliver den optimale fodboldoplevelse med dette gavekort.

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekamp Gavekortet kan benyttes til at købe fodboldbilletter til alle Arsenal, Liverpool, West Ham, Everton, Fulham, Manchester City, Manchester United, Chelsea, QPR, Tottenham hjemmekampe. Heriblandt liga, pokal og eventuelle europæiske kampe. Da det er et gavekort, kan man selv vælge dato, billetkategori og antal personer. Alle kampe kan blive flyttet i forhold til fastlæggelse af kampprogram og tv aftaler. Som udgangspunkt vil en kamp blive fastsat med dato og tidspunkt 2-4 uger før kampen spilles.
Mænd og kvinder, børn. Børn koster det samme som voksne.
Kampene bliver ca. fastlagt mellem 2-4 uger før kampdato, så de kan spilles fra lørdag til mandag Transport til England er ikke inkluderet. Ved at kontakte Event-tours kan man få specificeret billettens kategori (afhængig af ønsket kamp) og evt. undlade hotel eller eventuelt få overnatning inkluderet. I enkelte tilfælde kan der forekommer et tillæg, hvis prisen på den enkelte fodboldbillet overstiger gavekortets værdi.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk